Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο

«Θα το κάνουν αυτό σε λίγες μέρες. Αν το δεχθούμε αυτό, είναι αυτοκτονία», υπογραμμισε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο

Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο, υποστηρίζει ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Ο Τούρκος απόστρατος αντιναύαρχος μίλησε στην τουρκική τηλεόραση και υποστήριξε ότι η «Ελλάδα θα αναλάβει δράση τον Μάρτιο» και θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, «νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης».

«Θα το κάνουν αυτό σε λίγες μέρες. Αν το δεχθούμε αυτό, είναι αυτοκτονία. Διότι αν αυτό γίνει δεκτό, τα νησιά που δεν δόθηκαν στην Ελλάδα με συνθήκες θα παραμείνουν στα χωρικά τους ύδατα. Η Θάλασσα των Νησιών και η πύλη της Μεσογείου θα είναι κλειστές», υπογράμμισε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο

Σύμφωνα με τον Τούρκο ναύαρχο το «να κάθεσαι στο τραπέζι με την Ελλάδα δεν είναι σαν να κάθεσαι στο τραπέζι με την Αίγυπτο και τη Συρία. Γιατί αυτές οι χώρες δεν απαιτούν γη από εμάς. Αλλά η Ελλάδα απαιτεί».

Την ίδια ώρα η τουρκική αεροπορία στρατολογεί πιλότους για τα μαχητικά της με άδεια εμπορικού χειριστή COMMERCIAL PILOT LICENSE (CPL).

Το τμήμα Εφοδιασμού Προσωπικού του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει πιλότους που διαθέτουν «άδεια εμπορικού χειριστή» γνωστή ως CPL.

Κάποιες άλλες προϋποθέσεις είναι οι υποψήφιοι να μην είναι άνω των 28 ετών να έχουν τελειώσει σχολές με διάρκεια φοίτησης τουλάχιστον τεσσάρων ετών και άνω και να γνωρίζουν αγγλικά.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Και όμως οι Γάλλοι θέλουν τα 58 Mirage 2000-9 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων – Είχαν ακουστεί και για την Ελλάδα

Formula 1: Ο πρώτος «αγώνας» της σεζόν έγινε ήδη – Χαμός με κόντρες και προσπεράσεις στα δοκιμαστικά (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ