Αρχική » Εξοπλιστικά

Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα

Το Aihimi AHM-1X (από την αιχμή του δόρατος) έκλεψε την παράσταση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα

Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα που μεταφέρει πυραύλους 70 χιλιοστών.

Αποκαλύφθηκε στην έκθεση DEFEA το drone Aihimi AHM-1X, το οποίο μπορεί να μεταφέρει πυραύλους 70 χιλιοστών και να πετάει με ταχύτητα 140 χλμ./ώρα

Eνώ η ελληνική εταιρεία SAS Technology παρουσίασε το drone Talos II στην DEFEA 2023 στην Αθήνα, άλλο ένα νέο προϊόν της, το ονομάζεται Aihimi AHM-1X (από την αιχμή του δόρατος) έκλεψε την παράσταση, στη δημιουργία του οποίου συμμετείχε και η γαλλική εταιρεία Thales.

Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα

«Το νέο ελληνικό drone έχει άνοιγμα φτερών σχεδόν 2 μέτρα. Το σύστημα έχει μήκος 1,82 μέτρα. Τα φτερά διπλώνονται κατά μήκος της ατράκτου πριν από την εκτόξευση και ξεδιπλώνονται μετά την εκτόξευση. Το σώμα του drone είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα», σημειώνει το gagadget.com.

Το Aihimi AHM-1X μπορεί να πετάει για 15 λεπτά με ταχύτητες έως και 140 χλμ./ωρα ενώ αν εκτοξευτεί από υψόμετρο 2.000 μέτρων, το drone μπορεί να καλύψει συνολικά 26-30 χιλιόμετρα. Η εταιρεία υπόσχεται επίσης μια έκδοση με αυτονομία 45 χλμ.

Ο κατασκευαστής διεξάγει τώρα πτητικές δοκιμές του drone. Μετά την ολοκλήρωσή τους, η Thales και η SAS Technology θα προχωρήσουν σε δοκιμές πυροδότησης.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου με τη ΝΙΚΗ που θωρακίζει υφαλοκρηπίδα – βραχονησίδες και νησίδες

Τουρκία – Εκλογές: Αυτός θα κρίνει την επανεκλογή Ερντογάν στην προεδρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ