Αρχική » Featured

Ελληνοτουρκικά: Παγίδα στους Γάλλους έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά;

Eλληνικά νησιά που εμφανίστηκαν σε εκλογικό χάρτη ως τουρκικά που ψήφισαν Κιλιτσντάρογλου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Παγίδα στους Γάλλους έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά;

Ελληνοτουρκικά: Παγίδα στους Γάλλους έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά που εμφανίστηκαν σε εκλογικό χάρτη ως τουρκικά που ψήφισαν Κιλιτσντάρογλου.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Αθήνας στον εκλογικό χάρτη της Τουρκία, ο οποίος δημοσιεύτηκε από την γαλλική εφημερίδα Le Monde, σύμφωνα με τον οποίο η Ρόδος, η Κως, η Χίος και κάποια άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εμφανίζονταν στην εκλογική περιφέρεια της Τουρκίας.

Κατόπιν εντολής του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο Έλληνας Πρέσβης στο Παρίσι Δημήτριος Ζεβελάκης απέστειλε επιστολή στη διεύθυνση της εφημερίδας, ζητώντας τη διόρθωση του λάθους στον χάρτη, με τον χάρτη να αφαιρείται.

Ελληνοτουρκικά: Παγίδα στους Γάλλους έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά;

Οπως έγινε γνωστό αργότερα, ο χάρτης «προετοιμάστηκε από το τμήμα γραφικών της Le Monde, ενώ το πρακτορείο Anadolu αναφέρθηκε ως πηγή του εκλογικού περιεχομένου».

Πιθανό είναι δηλαδή οι Τούρκοι να έστειλαν τον χάρτη στους Γάλλους.

Διαβάστε επίσης:

Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα

Άνοιγα Ερντογάν στις ΗΠΑ – «Θα συνομιλήσω με κάθε ηγέτη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Παγίδα στους Γάλλους έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ