Αρχική » Εξοπλιστικά

Dassault Aviation: Είναι τελικό – Οι Γάλλοι φτιάχνουν μαχητικό drone να συνοδεύει τα Rafale

Θα υποστηρίξει τα Rafale F5 στις αποστολές τους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Dassault Aviation: Είναι τελικό - Οι Γάλλοι φτιάχνουν μαχητικό drone να συνοδεύει τα Rafale

Oι Γάλλοι πήραν την απόφαση να τρέξουν το διάδοχο drone του Neuron, με τη γαλλική La Tribune να θεωρεί την υπόθεση «τελειωμένη».

Αν και οι Γάλλοι δεν αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, σύμφωνα με τον Ερίκ Τραπιέ, πρόεδρο της Dassault Aviation, η συσκευή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη και βαρύτερη από τον Neuron, εάν θέλει να υποστηρίξει αποτελεσματικά τα Rafale F5 στις αποστολές τους και ότι αναμένεται να εισέλθει σε υπηρεσία στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Μαχητικό drone επιθυμούν να κατασκευάσουν και οι Γερμανοί με τις πρώτες συζητήσεις μεταξύ του γερμανικού υπουργείου Άμυνας και της Luftwaffe να έχουν ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Όλα τα μάτια εντός και εκτός Ελλάδας στο anti – drone σύστημα της φρεγάτας Ψαρά

Αδιανόητη πρόκληση από τον Γκιουλέρ: «Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έφεραν ειρήνη στην Κύπρο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Dassault Aviation: Είναι τελικό – Οι Γάλλοι φτιάχνουν μαχητικό drone να συνοδεύει τα Rafale». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ