Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Τα δύο data center των ελληνικών φρεγατών FDI τις κάνουν ανίκητες στον ηλεκτρονικό πόλεμο

Τα δύο κέντρα δεδομένων (data center) των FDI τις κάνουν ανίκητες.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Τα δύο data center των ελληνικών φρεγατών FDI τις κάνουν ανίκητες στον ηλεκτρονικό πόλεμο

Δύο κέντρα δεδομένων, ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης κυβερνοασφάλειας και ένα αποκλειστικό κέντρο Asymmetric Warfare που περιλαμβάνει οπτικό σύστημα 360⁰ ημέρας και νύχτας, σύστημα παρακολούθησης με οθόνη υψηλής ανάλυσης και επαυξημένης πραγματικότητας θα περιλαμβάνουν οι νέες ελληνικές φρεγάτες.

Το ένα κέντρο δεδομένων (data center) θα ασχολείται με τη διαχείριση των λειτουργιών των FDI ενώ το δεύτερο κέντρο δεδομένων θα είναι έτοιμο να αναλάβει δράση αν το πρώτο κέντρο δεδομένων παραλύσει λόγω κυβερνο-επιθέσεων.

Οι Γάλλοι έλαβαν πολύ σοβαρά την επίθεση ηλεκτρονικού πολέμου από τους Τούρκους σε γαλλική φρεγάτα στην Ανατολική Μεσόγειο πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Πανηγυρίζουν για την προκλητική άσκηση στα νότια της Κύπρου με οπλισμένα μαχητικά! «Επίδειξη δύναμης προς Ελλάδα, Κύπρο!»

Έγραψαν… οι Ιταλοί τους Τούρκους στην Κύπρο – Η διάψευση που τρέλανε την Άγκυρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Τα δύο data center των ελληνικών φρεγατών FDI τις κάνουν ανίκητες στον ηλεκτρονικό πόλεμο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ