Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Τέλος οι κορβέτες – Πάμε για ελληνικές Constellation

Αφορούν στις νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες βασίζονται στις ευρωπαϊκές φρεγάτες πολλαπλών χρήσεων (FREMM).

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Τέλος οι κορβέτες - Πάμε για ελληνικές Constellation

Φρεγάτες: Τέλος οι κορβέτες, με δήλωση του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, ενώ πάμε για ελληνικές Constellation, οι οποίες θα ναυπηγηθούν στην Ελλάδα.

Έτσι, η Ελλάδα, φαίνεται πως πλέον οριστικά απομακρύνεται από την αγορά των 3+1 κορβετών και θα καλύψει τις ανάγκες της με τις τρεις γαλλικές FDI και με έως τέσσερις LCS ως πλοία ενδιάμεσης λύσης, έως να αρχίσουν να ναυπηγούνται στην Ελλάδα οι Constellation.

Αναφορικά με τις Constellation, αφορούν στις νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες βασίζονται στις ευρωπαϊκές φρεγάτες πολλαπλών χρήσεων (FREMM), που βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία με το γαλλικό και το ιταλικό ναυτικό.

Οι Constellation είναι σχεδιασμένες από τη Naval Group και την ιταλική Fincantieri.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: Το 2030 η Ελλάδα θα διαθέτει 200 σύγχρονα μαχητικά 4,5 και 5ης γενιάς – Πάμε για άλλα 40 Rafale και 40 F-35;

Τρόμο σκορπούν τα Ka-52 των Ρώσων – Δείτε πώς κάνουν επίθεση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Τέλος οι κορβέτες – Πάμε για ελληνικές Constellation». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ