Αρχική » Διεθνή

Φρεγάτες: Και όμως ανάμεσα στους Αμερικανικούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς, τους Άγγλους, τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κερδίζει η… Hyundai

Η νίκης της Hyundai Heavy δίνει στους Νοτιοκορεάτες την δυνατότητα για αποκλειστική συνεργασία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Φρεγάτες: Και όμως ανάμεσα στους Αμερικανικούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς, τους Άγγλους, τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κερδίζει η... Hyundai

Η Hyundai Heavy Industries κέρδισε τη μεγαλύτερη συμφωνία εξαγωγής πολεμικών πλοίων αξίας 463 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κορυφαία ναυπηγική εταιρεία της Νότιας Κορέας, έγραψε ιστορία με την υπογραφή συμφωνίας 463 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή τεσσάρων πολεμικών πλοίων για το Περουβιανό Ναυτικό.

Αυτό είναι ένα επίτευγμα ορόσημο για τη Hyundai Heavy και την Κορέα, καθώς είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική πώληση πολεμικού πλοίου στη Λατινική Αμερική, σημειώνει το marineinsight.com.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, η HD Hyundai Heavy, σε συνεργασία με την κρατική ναυπηγική εταιρεία του Περού SIMA Peru, θα ναυπηγήσει τέσσερα πολεμικά πλοία στο ναυπηγείο Callao του Περού μέχρι το τέλος του 2029.

Ο στόλος περιλαμβάνει δύο βοηθητικά πλοία μεταφοράς logistics 1.500 τόνων, ένα περιπολικό σκάφος 200 τόνων και μία φρεγάτα 3.400 τόνων.

Η νίκη της Hyundai Heavy δίνει στους Νοτιοκορεάτες την δυνατότητα για αποκλειστική συνεργασία με το Περουβιανό Ναυτικό για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Η Hyundai Heavy επιλέχθηκε μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης μεταξύ προτάσεων από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: Το 2030 η Ελλάδα θα διαθέτει 200 σύγχρονα μαχητικά 4,5 και 5ης γενιάς – Πάμε για άλλα 40 Rafale και 40 F-35;

Φρεγάτες: Τέλος οι κορβέτες – Πάμε για ελληνικές Constellation

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Και όμως ανάμεσα στους Αμερικανικούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς, τους Άγγλους, τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κερδίζει η… Hyundai». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ