Αρχική » Εξοπλιστικά

Γιώργος Προκοπίου: Κάνει την Ελλάδα κέντρο δημιουργίας drone πλοίων – Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Tι υποστήριξε ο Έλληνας εφοπλιστής, σε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Γιώργος Προκοπίου: Κάνει την Ελλάδα κέντρο δημιουργίας drone πλοίων

Γιώργος Προκοπίου: Κάνει την Ελλάδα κέντρο δημιουργίας drone πλοίων, υποστήριξε ο Έλληνας εφοπλιστής και ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, σε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

Ο Γιώργος Προκοπίου συμμετείχε στο πάνελ του 17ου φόρoυμ του Institute of Chartered Shipbrokers-Greek Branch ICS με θέμα «Προχωράμε μπροστά με τον κόσμο σε αναταραχή».

Εκεί, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ρωτήθηκε από τον Μηνά Τσαμόπουλο, για το newmoney.gr, ποια είναι το επόμενα βήματα στην υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Προκοπιου τόνισε ότι, το υπουργείο Οικονομικών «μετέφερε 126 εκατομμύρια ευρώ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να καταβληθούν τα οφειλόμενα στο προσωπικό και να μπορέσει να γίνει η μεταβίβαση των Ναυπηγείων» ενώ όπως είπε, πρόκειται να γίνει εστίασει «σε νέες τεχνολογίες, ΙΤ, carbon fibers».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Γιώργος Προκοπίου: Κάνει την Ελλάδα κέντρο δημιουργίας drone πλοίων

Στο ερώτημα, αναφορικά με το αν θα γίνουν ναυπηγήσεις πλοίων, ο κ. Προκοπίου ανέφερε πως θα πρόκειται για «ειδικά πλοία», συμπληρώνοντας πως η στόχευση των ναυπηγείων αφορά σε «drones, αυτόνομα-unmaned, ακτοπλοϊκά… και σε επισκευές-συντηρήσεις yachts».

Πρόκειται για σημαντικά project τα οποία όταν ξεκινήσει η λειτουργία των ναυπηγείων θα βάλουν την Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων, σε έναν τομέα που κατά πολλούς είναι το μέλλον.

Ενδιαφέρον θα έχει αν τα drone πλοία θα αφορούν και σε πλοία με αμυντικές δυνατότητες, ένα πεδίο στο οποίο η Τουρκία κάνει πολύ γοργά βήματα.

Διαβάστε επίσης:

Πίρι Ρέις: Το τούρκικο ΣΟΚ με το νέο «αόρατο» τουρκικο υποβρύχιο που βγήκε για δοκιμές – Τι διαπίστωσαν

Ελληνοτουρκικά: Βγηκαν τα Heron στα σύνορα και καταγράφουν τα πάντα – Θα στείλουν Bayraktar οι Τούρκοι;

Δείτε ακόμα

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Προκοπίου: Κάνει την Ελλάδα κέντρο δημιουργίας drone πλοίων – Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ