Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Σοκάρουν τα στοιχεία που δίνουν οι Γάλλοι – Μέχρι πότε είναι φουλ οι παραγγελίες – Γιατί αυτό επηρεάζει την Ελλάδα

Πότε θα πάρει η Ελλάδα και άλλα Rafale αν τα παραγγείλει αύριο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Σοκάρουν τα στοιχεία που δίνουν οι Γάλλοι - Μέχρι πότε είναι φουλ οι παραγγελίες - Γιατί αυτό επηρεάζει την Ελλάδα

Rafale: Σοκάρουν τα στοιχεία που δίνουν οι Γάλλοι για την… επιτυχία των γαλλικών μαχητικών καθώς φτάνουν τα 500 σε αριθμό τα αεροπλάνα προς κατασκευή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dassault, Ερίκ Τραπιέ, τόνισε πως έχουν παραγγελθεί συνολικά 453 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων 261 για εξαγωγή και 192 για τις γαλλικές δυνάμεις (Αεροπορία και Ναυτικό).

Την ίδια ώρα, «με τη νέα παραγγελία από τη Γαλλία (42 μονάδες επί του παρόντος οριστικοποιούνται) και τις 18 νέες μονάδες για την Ινδονησία, θα ξεπεράσουμε τα 500 Rafale που παραγγέλθηκαν μέσα σε λίγους μήνε», σημείωσε ο Ερίκ Τραπιέ.

Rafale: Σοκάρουν τα στοιχεία που δίνουν οι Γάλλοι – 500 αεροπλάνα προς κατασκευή

«Με ρυθμό παραγωγής 2 μονάδων το μήνα που αναμένεται να αυξηθεί σε 3 μονάδες το μήνα το 2024, το βιβλίο παραγγελιών της Dassault για τα Rafale είναι γεμάτο μέχρι το 2032-2033», υπογράμμισε.

Με λίγα λόγια, αν η Ελλάδα αποφασίσει να παραγγείλει επιπλέον Rafale, μία σκέψη που πηγάζει από την ανάγκη να υπάρξει ενδιάμεση λύση μέχρι να παραληφθούν τα αμερικανικά F-35, τότε θα χρειαστεί να περιμένει δέκα χρόνια ακόμα μέχρι να τα παραλάβει και αυτό αν κάνει την παραγγελία σύντομα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τα «μασάνε» οι Τούρκοι αναλυτές για τα Eurofighter – «Καλύτερα να πάρουμε τα F-16»

Ισραήλ: Λέγεται «Το Ευαγγέλιο» και είναι το όπλο τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί για να σκοτώσουν τους ηγέτες της Χαμάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Σοκάρουν τα στοιχεία που δίνουν οι Γάλλοι – Μέχρι πότε είναι φουλ οι παραγγελίες – Γιατί αυτό επηρεάζει την Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ