Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: To ΣΟΚ των Τούρκων σε άσκηση με τα καταριανά Rafale – Διέλυσαν τα F-16 μας λένε

Τι έγινε τότε; Τα Rafale κατατρόπωσαν τα τουρκικά F-16, με τους Τούρκους να... αναστατώνονται από την επιτυχία των γαλλικών μαχητικων.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: To ΣΟΚ των Τούρκων σε άσκηση με τα καταριανά Rafale - Διέλυσαν τα F-16 μας λένε

Rafale: ΣΟΚ των Τούρκων στην άσκηση με τα καταριανά Rafale καθώς διαπίστωσαν πως τα τουρκικά F-16 δεν έχουν καμία τύχη, απέναντι στα γαλλικά μαχητικά.

Η Τουρκία έκανε άσκηση το 2021, στην οποία συμμετείχαν και καταριανά Rafale.

Τι έγινε τότε; Τα Rafale κατατρόπωσαν τα τουρκικά F-16, με τους Τούρκους να… αναστατώνονται από την επιτυχία των γαλλικών μαχητικων.

Πλέον, με την ανάπτυξη και των ελληνικών Rafale, τουρκικοί λογαριασμοί θυμούνται την ήττα των τουρκικών F-16 και δηλώνουν την… βεβαιότητα τους πως τα ελληνικά Rafale θα διαλύσουν τα τουρκικά F-16.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Το πρώτο πράγμα που σημείωσαν στο μπλοκάκι τους οι ναύαρχοι μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με πάνω από 300 drone και πυραύλους

Οργή στην Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: To ΣΟΚ των Τούρκων σε άσκηση με τα καταριανά Rafale – Διέλυσαν τα F-16 μας λένε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ