Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οργή στην Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρομοίασε τη Χαμάς με τους Τούρκους εθνικιστές στη Μικρά Ασία, προκαλώντας χαμό!

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρομοίασε τη Χαμάς με τους Τούρκους εθνικιστές στη Μικρά Ασία, προκαλώντας χαμό!

Μαινόμενος για μία ακόμα φορά κατά του Ισραήλ εμφανίζεται ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας μάλιστα παραλληλισμούς μεταξύ της ισλαμιστικής Χαμάς και τουρκιών εθνικιστικών ομάδων που συμμετείχαν σε σφαγές Ελλήνων κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Μάλιστα. η συγκεκριμένη δήλωσε προκάλεσε οργή στην γείτονα χώρα, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

«O Ελεύθερος Συριακός Στρατός έχει οργανωθεί και υποστηρίζουν τη δική τους πατρίδα και τους υποστηρίζουμε. Είναι μια κίνηση αντίστασης όπως οι ομάδες εθνικής αντίστασης στον δικό μας απελευθερωτικό αγώνα» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Το Σαββατοκύριακο, ο ηγέτης του αγώνας της Παλαιστίνης θα είναι φιλοξενούμενος μου. Μαζί θα μιλήσουμε πολλά ζητήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μα πως είναι δυνατόν να παρομοιάζει τις ομάδες της “Εθνικής Αντίστασης” με αυτούς του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που αποκεφαλίζουν ανθρώπους, με την Χαμάς, που δεν ξέρουμε ποιοι βρίσκονται από πίσω της, και έχει την δυνατότητα να σκοτώνει αθώους πολίτες…

Εγώ αυτό δεν το αποδέχομαι. Αυτό είναι προσβολή στον Κεμάλ Ατατούρκ και σε όλους τους νεκρούς μας» διερωτήθηκε ο παρουσιαστής του τουρκικού δικτύου SOZCU.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οργή στην Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ