Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Γιατί η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία των Τούρκων κάνει ασκήσεις διάβασης ποταμού μέρα και νύχτα;

Ερώτηση - κουίζ, για δυνατούς λύτες. Με ποια χώρα η Τουρκία συνορεύει με φυσικό σύνορο ποταμό;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Γιατί η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία των Τούρκων κάνει ασκήσεις διάβασης ποταμού μέρα και νύχτα;

Τουρκία: Γιατί η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία των Τούρκων κάνει ασκήσεις διάβασης ποταμού μέρα και νύχτα και μάλιστα δημοσιοποιείται και σχετικό βίντεο από το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Βίντεο σχετικά με την εκπαίδευση που πραγματοποίησε η Διοίκηση της 1ης τουρκικής Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό Χ (σ.σ. πρώην Twitter).

Στην άσκηση συμμετείχαν άρματα μάχης Leopard 2A4T1 εκσυγχρονισμένα από την τουρκική ROKETSAN, τα οποία «διέσχισαν ποταμό με γέφυρες και αναπνευστήρες» για πρώτη φορά, σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ defenceturk.net.

Τουρκία: Γιατί η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία των Τούρκων κάνει ασκήσεις διάβασης ποταμού μέρα και νύχτα;

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης χρησιμοποιήθηκε η κινητή γέφυρα επίθεσης SAMUR, που αναπτύχθηκε από την τουρκική αμυντική βιομηχανία FNSS.

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ανάρτησή του για το θέμα:

«Η εκπαίδευση Cross Through Still Waters διεξήχθη από τη Διοίκηση της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας υπό συνθήκες ημέρας και νύχτας».

Ερώτηση – κουίζ, για δυνατούς λύτες. Με ποια χώρα η Τουρκία συνορεύει με φυσικό σύνορο ποταμό;

Να σημειωθεί ότι η άσκηση έγινε λίγες ώρες μόνο μετά την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα και την επίθεση… αγάπης που έκανε στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ένα εκατομμύριο Τούρκοι περιμένουν να πάνε στα νησιά της Ελλάδας χωρίς βίζα

Όταν βρήκαν 1000 ελληνόπουλα έως 4 ετών ναρκωμένα σε κελάρια στην Κωνσταντινούπολη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Γιατί η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία των Τούρκων κάνει ασκήσεις διάβασης ποταμού μέρα και νύχτα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ