Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Νέο ΣΟΚ με τα Eurofighter – Μένει χωρίς μαχητικά ο Ερντογάν

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς «φέρεται να σχεδιάζει να εμποδίσει την πρόθεση της Άγκυρας να αγοράσει 20 μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter Typhoon».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Νέο ΣΟΚ με τα Eurofighter - Μένει χωρίς μαχητικά ο Ερντογάν

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς φέρεται να σχεδιάζει να εμποδίσει την πρόθεση της Άγκυρας να αγοράσει 20 μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter Typhoon.

Σύμφωνα με το defencesecurityasia.com, η σθεναρή «καταδίκη της Τουρκίας του Ισραήλ για τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις στη Γάζα προκάλεσε σφοδρή απάντηση από τη Γερμανία, σταθερό σύμμαχο του Τελ Αβίβ, σηματοδοτώντας την ετοιμότητα για αντίποινα».

Έτσι, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς «φέρεται να σχεδιάζει να εμποδίσει την πρόθεση της Άγκυρας να αγοράσει 20 μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter Typhoon».

Τουρκία: Νέο ΣΟΚ με τα Eurofighter – Μένει χωρίς μαχητικά ο Ερντογάν

Ο Γερμανός καγκελάριος αναμένεται να αποδοκιμάσει την πώληση των μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter Typhoon, σύμφωνα με ανώτερο Γερμανό αξιωματούχο», τονίζεται στο δημοσίευμα.

«Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να παρουσιάσει το αίτημα της χώρας να αγοράσει τα αεροσκάφη σε συνάντηση με τον καγκελάριο Σολτς στο Βερολίνο» σήμερα, αναφέρεται.

Να σημειωθεί πως οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμα απαντήσει στο αίτημα της Τουρκίας για της αγορά 40 F-16 Viper και τον εκσυγχρονισμό άλλων 80.

Διαβάστε επίσης:

Γάλλιο: Έτοιμη η Ελλάδα να παράξει όλη την ποσότητα που χρειάζεται η Ευρώπη από την πρώτη ύλη που ψάχνει όλος ο πλανήτης

Τουρκία: Χρεωκόπησε η ελληνική αμυντική εταιρεία που έφτιαξε anti-drone σύστημα κατά των Bayraktar

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέο ΣΟΚ με τα Eurofighter – Μένει χωρίς μαχητικά ο Ερντογάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ