Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Χρεωκόπησε η ελληνική αμυντική εταιρεία που έφτιαξε anti-drone σύστημα κατά των Bayraktar

Χρεωκόπησε η Soukos Robots του Κωνσταντίνου Σούκου στη Λάρισα

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Viral
Τουρκία: Χρεωκόπησε η ελληνική αμυντική εταιρεία που έφτιαξε anti-drone σύστημα κατά των Bayraktar

Τουρκία: Χρεωκόπησε η ελληνική αμυντική εταιρεία που έφτιαξε anti-drone σύστημα κατά των Bayraktar σημειώνει ο τουρκικός τύπος με φόντο τις εξελίξεις στην Soukos Robots.

Σύμφωνα με το newmoney.gr ο κύκλος εργασιών της Soukos Robots το 2021 υποχώρησε στις 339.380 ευρώ έναντι 2.670.140 ευρώ το 2020, με τα καθαρά αποτελέσματα να είναι ζημίες ύψους 1.843.338 ευρώ έναντι ζημιών 254.800 ευρώ την προηγούμενη χρήση και ενώ οι ζημίες ανέρχονταν σε 12,7 εκατ. ευρώ και το σύνολο των υποχρεώσεων σε 41,9 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 12,87 εκατ. ευρώ αφορούν τραπεζικά δάνεια, έτσι η εταιρεία οδηγείται στο σφυρί.

«Δεδομένων των εμπράγματων εξασφαλίσεων για τα δάνεια, το μεγάλο ακίνητο και το βιομηχανικό συγκρότημα όπου στεγάζεται η εταιρεία στη Λάρισα οδηγείται στο σφυρί στις 13 Δεκεμβρίου, με επισπεύδουσα την Intrum και με τιμή πρώτης προσφοράς 1.530.000 ευρώ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η εταιρεία είχε προκαλέσει σειρά ρεπορτάζ με το τεθωρακισμένο όχημα της «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ», το οποίο με την χρήση συστήματος λέιζερ θα μπορούσε να αχρηστεύσει drones.

Τουρκία: Χρεωκόπησε η ελληνική αμυντική εταιρεία που έφτιαξε anti-drone σύστημα κατά των Bayraktar

Διαβάστε επίσης:

Χρεωκόπησε η Soukos Robots που έφτιαξε ελληνικό όχημα με λέιζερ που αχρηστεύει τα drones;

Τρέλα των Τούρκων με τον «τουρκικό καφέ» από την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Χρεωκόπησε η ελληνική αμυντική εταιρεία που έφτιαξε anti-drone σύστημα κατά των Bayraktar». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ