Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκικός πύραυλος κατά S-300 και Patriot και της Ελλάδας – Δεν έχουν ελπίδα λένε οι Τούρκοι

Να σημειωθεί πως S-300 και Patriot έχει και η Ελλάδα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκικός πύραυλος κατά S-300 και Patriot και της Ελλάδας - Δεν έχουν ελπίδα λένε οι Τούρκοι

Τουρκικός πύραυλος κατά των S-300 και της Ελλάδας εκτοξεύεται από UAV.

Ο πύραυλος UAV-230 εκτοξεύτηκε από τουρκικό AKINCI και σύμφωνα με τους Τουρκους «πλήττει τον στόχο από 140 χιλιόμετρα» και «ανοίγει την πόρτα σε μια νέα εποχή για την Τουρκία».

«Ο UAV-230 έχει μεγάλη εμβέλεια. Δεδομένου ότι έχει στερεό καύσιμο, θα είναι αποτελεσματικός έναντι συστημάτων αεράμυνας όπως τα BUK, S-300 και Patriot», σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Star.

Το BUK και oι S-300 είναι πολύ σημαντικά «διότι πολλές χώρες που επιδεικνύουν εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία ή τους φίλους και τους αδελφούς της έχουν αυτά τα συστήματα», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Να σημειωθεί πως S-300 και Patriot έχει και η Ελλάδα.

Τουρκικός πύραυλος κατά S-300 και Patriot και της Ελλάδας – Δεν έχουν ελπίδα λένε οι Τούρκοι

«Τώρα, με το UAV-230, η Τουρκία απέκτησε πυρομαχικά που είναι οικονομικά προσιτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλους αριθμούς και μπορούν να φτάσουν με τρομερή καταστροφική ισχύ σε εχθρικά συστήματα αεράμυνας χαμηλού και μεσαίου ύψους», τονίζεται.

«Το UAV-230 πηγαίνει στον εχθρικό στόχο εξαιρετικά γρήγορα. Ακόμη και όταν ένας πύραυλος με μεγάλη ταχύτητα και ύψος εντοπιστεί από τα εχθρικά ραντάρ, είναι συχνά πολύ αργά», υπογραμμίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Όταν υπάρχουν εχθρικά συστήματα αεράμυνας στη μία όψη του νομίσματος και μεγάλος αριθμός παραγωγικών δυνατοτήτων στην άλλη πλευρά, προκύπτει μια άλλη διάσταση της διαδικασίας… Στην πραγματικότητα, η Τουρκία θα κορέσει τα εχθρικά αμυντικά στοιχεία από το έδαφος και τον αέρα και θα τα καταστήσει ανενεργά. Είναι γνωστό ότι το Ισραήλ και το Ιράν έχουν δοκιμάσει μια παρόμοια προσέγγιση», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ για τους Τούρκους έκθεση της Αμερικής – Ούτε F-16 και ούτε Eurofighter

Ελληνοτουρκικά: Επίθεση φιλίας από τον Καλίν – «Ας μιλάμε με την Ελλάδα απευθείας, είμαστε γείτονες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκικός πύραυλος κατά S-300 και Patriot και της Ελλάδας – Δεν έχουν ελπίδα λένε οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ