Αρχική » Ελληνοτουρκικά

ΣΟΚ για τους Τούρκους έκθεση της Αμερικής – Ούτε F-16 και ούτε Eurofighter

Το αμερικανικό Κογκρέσο είχε ασκήσει παλαιότερα βέτο και στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ για τον ίδιο λόγο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
ΣΟΚ για τους Τούρκους έκθεση της Αμερικής - Ούτε F-16, ούτε Eurofighter

ΣΟΚ για τους Τούρκους με έκθεση της Αμερικής καθώς ούτε F-16 και ούτε Eurofighter ίσως να μην μπορεί να πάρει η Τουρκία αν το θελησει το αμερικανικό Κογκρέσο.

Ο Τούρκος αναλυτής Αρντά Μεβλούτογλου επέστησε την προσοχή στο σημείο εκείνο της έκθεσης του Κογκρέσο, σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία εκτός από F-16, μπορεί να μην πάρει και όποια αεροπλάνα χρησιμοποιούν αμερικανική τεχνολογία, όπως είναι τα Eurofighter.

Mάλιστα, σύμφωνα με το τουρκικο αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com, το αμερικανικό Κογκρέσο είχε ασκήσει παλαιότερα βέτο και στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, αναφορικά με τα Eurofighter, επειδή χρησιμοποιούν αμερικανική τεχνολογία.

ΣΟΚ για τους Τούρκους έκθεση της Αμερικής – Ούτε F-16 και ούτε Eurofighter

Διαβάστε επίσης:

Τελικά οι Τούρκοι κάνουν καλύτερο μαχητικό από τα F-35 σαν τα ελληνικά;

Στόχος οι κορβέτες με τα θαλάσσια drone των Τούρκων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ για τους Τούρκους έκθεση της Αμερικής – Ούτε F-16 και ούτε Eurofighter». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ