Αρχική » Featured

Toυρκία: Προμηθεύει κρυφά πυραύλους αέρος-αέρος Sungur την Ουκρανία

Οι πύραυλοι θα εγκατασταθούν στα Bayraktar TB2.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Toυρκία: Προμηθεύει κρυφά πυραύλους αέρος-αέρος Sungur την Ουκρανία

Toυρκία: Προμηθεύει κρυφά πυραύλους αέρος-αέρος Sungur την Ουκρανία, παρά τις συμμαχικές της σχέσεις με τη Ρωσία.

Η Τουρκία προμηθεύει πυραύλους κρουζ μικρού βεληνεκούς στην Ουκρανία, για την καταστροφή αεροπλάνων, ελικοπτέρων, drones ή πυραύλων κρουζ.

Σύμφωνα με το Oryx, η προμήθεια πυραυλικών όπλων δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο, έχει ήδη συναφθεί σύμβαση μεταξύ της Ουκρανίας και της Τουρκίας.

Οι πύραυλοι θα εγκατασταθούν στα Bayraktar TB2.

Toυρκία: Προμηθεύει κρυφά πυραύλους αέρος-αέρος Sungur την Ουκρανία

Η Άγκυρα δεν σχολιάζει επίσημα την προμήθεια τέτοιων όπλων, ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο avia.pro, «αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία είναι μια μη φιλική χώρα προς τη Ρωσία, τουλάχιστον από τη στιγμή που αυτοί οι πύραυλοι μεταφερθούν πραγματικά στην Ουκρανία και αρχίσει να τους χρησιμοποιεί».

Την ίδια ώρα, το Ισραήλ εξετάζει την μεταφορά στην Ουκρανία τακτικών πυραυλικών όπλων, με βεληνεκές έως και 400 χιλιόμετρα.

Μιλάμε για τα τακτικά πυραυλικά συστήματα Lora, σημειώνει το avia.pro.

Nα σημειωθεί ότι την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας ALTUS, σχετικά με το πυραυλικό σύστημα LORA, με το σύστημα να ενδιαφέρει και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Καμία σχέση η επίθεση σε Συρία και Ιράκ με την Ελλάδα – Γιατί εδώ θα φάνε ξύλο οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη οργή των Τούρκων για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» – «Σχέδιο του Έλληνα εισβολέα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Προμηθεύει κρυφά πυραύλους αέρος-αέρος Sungur την Ουκρανία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ