Αρχική » Featured

Τουρκία: Τα F-35 θα θέλουν επισκευή κάθε 1.600 ώρες πτήσης

Το κόστος για νέο σύστημα ψύξης απαιτεί επιπλέον 38 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Τα F-35 θα θέλουν επισκευή κάθε 1.600 ώρες πτήσης

Τουρκία: Τα F-35 θα θέλουν επισκευή κάθε 1.600 ώρες πτήσης , τονίζουν τουρκικά δημοσιεύματα, με βάση έκθεση στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

«Το Γραφείο Προγράμματος F-35 του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ανέφερε σε ξεχωριστή δήλωση ότι εκτιμάται ότι η λειτουργική ζωή των κινητήρων F-35, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμίσεων του Block 4, θα μειωθεί έως και 20% καθώς λειτουργούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που είχαν αρχικά σχεδιαστεί», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

«Αναμένεται ότι το κύριο «καυτό τμήμα» του κινητήρα του F-35A της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ θα απαιτεί επισκευή κάθε 1.600 ώρες πτήσης, αντί για τις καθορισμένες 2.000 ώρες πτήσης. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος πελάτης F-35», τονίζεται.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Τουρκία: Τα F-35 θα θέλουν επισκευή κάθε 1.600 ώρες πτήσης

Μάλιστα, σύμφωνα με το Γραφείο Προγράμματος F-35 του Πενταγώνου το κόστος για νέο σύστημα ψύξης απαιτεί επιπλέον 38 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι βελτιώσεις στον κινητήρα των F-35 «αναμένεται να εφαρμοστούν στις αρχές της δεκαετίας του 2030».

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το δολοφονικο drone nEUROn σε συνεργασία με Rafale;

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τα F-35 θα θέλουν επισκευή κάθε 1.600 ώρες πτήσης». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ