Αρχική » Γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς

«Είναι αναπόφευκτο ότι η μετάβαση σε πυρηνικά υποβρύχια θα προκαλέσει κρίσιμες εξελίξεις για το τουρκικό ναυτικό».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με την τεχνογνωσία της Ρωσίας.

Η Τουρκία γίνεται χώρα που χρησιμοποιείται πυρηνική ενέργεια, με την επικείμενη λειτουργία του ρωσικού πυρηνικού σταθμού Ακούγιου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com, η τουρκική «γνώση και η εμπειρία σχετικά με την πυρηνική ενέργεια θα αυξηθούν σε όλους τους πολιτικούς και στρατιωτικούς τομείς σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς

«Επιπλέον, η χρήση της πυρηνικής τεχνολογίας στη χώρα μας σημαίνει μεσοπρόθεσμα καμπή για το προγραμματισμένο εθνικό πρόγραμμα πυρηνοκίνητων υποβρυχίων», τονίζεται.

«Είναι αναπόφευκτο ότι η μετάβαση σε πυρηνικά υποβρύχια θα προκαλέσει κρίσιμες εξελίξεις για το τουρκικό ναυτικό. Τα υποβρύχιά μας θα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα στον κόσμο, ειδικά με την εθνική βαριά τορπίλη AKYA και την υποβρύχια εκτόξευση ATMACA G/M», σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην δυνατότητα που αναμένουν οι Τούρκοι να προστεθεί στα τουρκικά πυρηνικά υποβρύχια με τους τουρκικούς βαλλιστικούς πυράλους GEZGİN.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρέλα όλης της Ευρώπης να δουν τα ελληνικά μαχητικά και τα F-16 Viper – Παραμονεύει η Τουρκία

Φρεγάτες: Στο τσακ γλύτωσε γερμανική φρεγάτα καλύτερα οπλισμένη από την ελληνική στην Ερυθρά Θάλασσα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ετοιμάζεται να φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ