Αρχική » Γεωστρατηγική

Η Ρωσία έχει ένα μοναδικό μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής; – Πώς θα επιτεθεί

Σε περίπτωση πραγματικής απειλής για τη Ρωσία, η ρωσική πλευρά θα είναι έτοιμη να καταφύγει στη χρήση του υπερόπλου της.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική Διεθνή
Η Ρωσία έχει ένα μοναδικό μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής - Πώς θα επιτεθεί

Η Ρωσία έχει ένα μοναδικό μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής, σύμφωνα με τον γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νικολάι Πατρούσεφ.

Ο Νικολάι Πετρούσεφ μίλησε για το ρωσικό υπερόπλο «που είναι ικανό να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρει το Avia.pro.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πατρούσεφ σε περίπτωση πραγματικής απειλής για τη Ρωσία, η ρωσική πλευρά θα είναι έτοιμη να καταφύγει στη χρήση του υπερόπλου της.

«Για ποιο είδος όπλων μιλάμε μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο», αναφέρει το πρακτορείο Avia.

Η Ρωσία έχει ένα μοναδικό μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής – Πώς θα επιτεθεί

«Eίναι προφανές ότι μιλάμε για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα για την πραγματοποίηση μιας μαζικής επίθεσης», τονίζεται ενώ γίνεται αναφορά σε ένα ρωσικό σύστημα με το όνομα «Περίμετρος», γνωστό στη Δύση με την ονομασία «Νεκρό Χέρι».

«Το τελευταίο, όταν ενεργοποιηθεί, εκτοξεύει αυτόματα μεγάλο αριθμό πυραύλων σε καθορισμένους στόχους (σύμφωνα με ορισμένα δεδομένα, έως και το 30% όλων των ICBM με πυρηνικές κεφαλές σε υπηρεσία με τη Ρωσία), το οποίο, για προφανείς λόγους, θα οδηγήσει σε ολοκληρωτική καταστροφή του εχθρού», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκοι: Θα ρίχνουμε τα F-35 – Δεν μπορούν να κάνουν αερομαχία με τα τουρκικά MMU

Ερντογάν: Τι κρύβεται πίσω από την «επίθεση φιλίας» προς την Ελλάδα με τις ευχές για την 25η Μαρτίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ρωσία έχει ένα μοναδικό μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής; – Πώς θα επιτεθεί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ