Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκοι: Θα ρίχνουμε τα F-35 – Δεν μπορούν να κάνουν αερομαχία με τα τουρκικά MMU

«Κανείς δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες με το τουρκικό MMU, συμπεριλαμβανομένου του F-35».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκοι: Θα ρίχνουμε τα F-35 - Δεν μπορούν να κάνουν αερομαχία με τα τουρκικά MMU

Τουρκοι: Θα ρίχνουμε τα F-35, υποστηρίζει Τούρκος απόστρατος.

«Με αυτό το αεροσκάφος, ο πιλότος αυτού θα ελέγχει όλα τα άλλα αεροσκάφη που παράγονται από την Τουρκία, όπως μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη Anka 3, επιθετικά SİHA / UAV, ελικόπτερα Atak», ανέφερε αρχικά ο Εράι Γκιουτσλιουέρ.

«Με άλλα λόγια, όταν αυτός ο πιλότος απογειωθεί, δεν θα έχει να διαχειριστεί μόνο αυτό το αεροπλάνο, αλλά και έναν στόλο. Αυτό είναι το τέλειο πράγμα. Επομένως, επιτρέψτε μου επίσης να πω ότι οι Τούρκοι πιλότοι θα γίνουν πλέον οι καλύτεροι πιλότοι στον κόσμο», συμπλήρωσε.

Τουρκοι: Θα ρίχνουμε τα F-35 – Δεν μπορούν να κάνουν αερομαχία με τα τουρκικά MMU

Συμφωνα με τον Γκιουτσλιουέρ «κανείς δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες με το τουρκικό MMU, συμπεριλαμβανομένου του F-35». «Το F-35 δεν έχει αυτή την ικανότητα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, η απόδοση αυτού του αεροσκάφους, «δηλαδή το στρίψιμο σε μικρότερη γωνία», δεν μπορεί να ανταγωνιστεί από το F-35. «Έτσι, κανείς δεν μπορεί να μπει σε “dogfight” μαζί του εδώ λόγω της ικανότητάς του να στρίβει σε τόσο στενή γωνία», υπογράμμισε ο Τούρκος απόστρατος.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε η ελληνική Smart Flying Machines για το drone της που προκάλεσε χαμό στην Τουρκία

Ερντογάν: Τι κρύβεται πίσω από την «επίθεση φιλίας» προς την Ελλάδα με τις ευχές για την 25η Μαρτίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκοι: Θα ρίχνουμε τα F-35 – Δεν μπορούν να κάνουν αερομαχία με τα τουρκικά MMU». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ