Αρχική » Γεωστρατηγική

Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F35; – To κόλπο με τους S-400

Πώς θα μπορούσαν να λειτουργούν οι ρωσικοί S400 στην Τουρκία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F35; - To κόλπο με τους S-400

Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F35 oι Τούρκοι και τι σκέφτονται να κάνουν με τους S-400.

Ένας από τους όρους έχει θέσει η αμερικανική πλευρά για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 είναι η μη χρησιμοποίηση των ρωσικών S-400.

«Η Ουάσιγκτον δηλώνει ότι η Τουρκία μπορεί να επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35 εάν απενεργοποιηθούν τα συστήματα αεράμυνας S-400», σημειώνει το BulgarianMilitary.

Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F35; – To κόλπο με τους S-400

Όπως τονίζεται, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βλέπει τους S-400 ως το κύριο σημείο της εθνικής ασφάλειας υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να υπερασπιστούμε τα εδάφη μας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μόνο «σημείο όπου οι δύο πλευρές μπορούν να βρουν κοινό έδαφος είναι ότι τα συστήματα S-400 θα λειτουργούν ως μονάδα ανεξάρτητη από την εθνική άμυνα (σ.σ. της Τουρκίας)».

Δηλαδή οι τουρκικοί S-400 θα μπορούσαν να λειτουργούν, «με επιτροπή που θα έχει συσταθεί τόσο από Αμερικανούς όσο και από Τούρκους εμπειρογνώμονες».

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Έβγαλαν στην φόρα την τουρκική κρυπτογράφηση των υποβρυχίων κατά λάθος;

Rafale: Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την επόμενη μέρα με την Ελλάδα και την κάνουν παραγωγό drone;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Έτσι θέλουν να επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F35; – To κόλπο με τους S-400». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ