Αρχική » Γεωστρατηγική

Rafale: Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την επόμενη μέρα με την Ελλάδα και την κάνουν παραγωγό drone;

Ο ρόλος της λέσχης Rafale, ή αλλιώς club Rafale και τα «έθνη που επέλεξαν να εξοπλιστούν με τα γαλλικά αεροσκάφη».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Rafale: Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την επόμενη μέρα με την Ελλάδα και την κάνουν παραγωγό drone;

Rafale: Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την επόμενη μέρα των γαλλικών μαχητικών με την Ελλάδα στα σχέδιά τους και την κάνουν παραγωγό drone;

Μία προσομοίωση των Αμερικανών, για έναν πιθανό πόλεμο με την Κίνα στην Ταϊβάν, ανέδειξε την αναγκαιότητα χρήσης drone, παράλληλα με τα μαχητικά αεροσκάφη.

Οι Γάλλοι ετοιμάζουν τον διάδοχο του Neuron για να συνεργαστεί με τα γαλλικά Rafale F5 ενώ τρέχει πρόγραμμα drone και από την MBDA.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το γαλλικό meta-defense.fr, ο σχεδιασμός «μιας σειράς μαχητών drones, με κλιμακωτές επιδόσεις και ικανότητες, αλλά ενσωματωμένες σε ένα ενοποιημένο σύστημα, θα μπορούσε εύκολα να διανεμηθεί σε ορισμένα μέλη της λέσχης Rafale».

Η λέσχη Rafale, ή αλλιώς club Rafale αφορα στα «έθνη που επέλεξαν να εξοπλιστούν με τα γαλλικά αεροσκάφη».

Έτσι…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την επόμενη μέρα με την Ελλάδα και την κάνουν παραγωγό drone;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ