Αρχική » Υγεία

Προσθέστε αυτά στο γιαούρτι σας. Θα χάσετε βάρος γρήγορα και θα μειώσετε τη χοληστερόλη

Δεν είναι μυστικό ότι συνδυασμοί ορισμένων προϊόντων και μπαχαρικών μπορούν να επηρεάσουν θετικά την υγεία μας. Γνωρίζατε ότι τρία προϊόντα στην κουζίνα σας, προάγουν την απώλεια βάρους, προστατεύουν από μολύνσεις και λειτουργούν ως φυσικός αντιγηραντικός παράγοντας;

Μιχάλης Ιακώβου Featured Viral Υγεία
Προσθέστε αυτά στο γιαούρτι σας. Θα χάσετε βάρος γρήγορα και θα μειώσετε τη χοληστερόλη

Το πρώτο στοιχείο αυτής της τριάδας* υγείας είναι το φυσικό ελληνικό γιαούρτι. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη – βασικό δομικό στοιχείο των μυών, των οστών, του δέρματος, καθώς και βασικό στοιχείο που επηρεάζει στην παραγωγή ενζύμων και ορμονών. Το μυστικό του γιαουρτιού, είναι τα προβιοτικά που φροντίζουν το πεπτικό μας σύστημα, υποστηρίζοντας την πέψη, μειώνουν τον κίνδυνο δυσκοιλιότητας και καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

*Μιλάμε για φυσικό γιαούρτι με προσθήκη κανέλας και κάρδαμου.

Γιαούρτι

Το γιαούρτι παρέχει πολύτιμα συστατικά:

  • ασβέστιο [Ca]  (απαραίτητο για γερά οστά και υγιή δόντια),
  • βιταμίνες σειράς Β (που έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία των ματιών, του δέρματος και του νευρικού συστήματος),
  • κάλιο [Κ] (κλειδί για την καρδιά) και
  • μαγνήσιο [Mg] (υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων την παραγωγή ενέργειας).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν επιλέγετε γιαούρτι, αποφεύγετε αυτά με προσθήκη ζάχαρης.

Όταν προσθέτουμε κανέλα και κάρδαμο στο γιαούρτι, κερδίζουμε όχι μόνο σε γεύση, αλλά και ένα σύνολο ευεργετημάτων που βελτιώνουν την υγεία μας.

Κανέλα

Κανέλα

Κανέλλα

Η κανέλα σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, το οποίο είναι ευεργετικό για τον έλεγχο του βάρους. Τα άτομα που καταναλώνουν 1 έως 6 γραμμάρια κανέλας την ημέρα έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των επιπέδων λιπιδίων και σακχάρου στο αίμα.

Κάρδαμο

Με τη σειρά του, το κάρδαμο, χάρη στις θερμογονικές του ιδιότητες, προάγει την καύση θερμίδων αυξάνοντας τη θερμοκρασία του σώματος. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι επηρεάζει το αίσθημα κορεσμού, περιορίζοντας την υπερβολική κατανάλωση θερμίδων. Επιπλέον, το κάρδαμο μπορεί να ωφελήσει το σάκχαρο του αίματος και την υγεία του ήπατος.

Κάρδαμο

Κάρδαμο

Και τα δύο αυτά μπαχαρικά είναι πλούσια σε αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ενώσεις, γεγονός που τα κάνει να αποφέρουν οφέλη πολύ πέρα ​​από τη διαχείριση του βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατακεραύνωσε την Τουρκία ο Μενέντεζ – Αυτοκράτορα αποκάλεσε τον Ερντογάν

Ηχηρό «χαστούκι» από τη διεθνή κοινότητα σε Τουρκία και Ερντογάν για την Πύλα!

ΠΗΓΗ (αντιγραφή): Sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσθέστε αυτά στο γιαούρτι σας. Θα χάσετε βάρος γρήγορα και θα μειώσετε τη χοληστερόλη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ