Αρχική » Viral

Δήμαρχος Σύμης στην Hurriyet: Να έρχονται οι Τούρκοι στην Ελλάδα με την ταυτότητά τους

«Η βίζα που εκδόθηκε στο λιμάνι ισχύει για 7 ημέρες. Αυτό είναι πολύ λίγο. Υπάρχουν Τούρκοι που έρχονται στη Σύμη με τα καΐκια τους 10-15 φορές το χρόνο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Viral
Δήμαρχος Σύμης στην Hurriyet: Να έρχονται οι Τούρκοι στην Ελλάδα με την ταυτότητά τους

Δήμαρχος Σύμης στην Hurriyet: Να έρχονται οι Τούρκοι στην Ελλάδα με την ταυτότητά τους και μάλιστα να μπορούν να κάτσουν 365 μέρες ή όλο το καλοκαίρι.

Ο πολιτισμός και ο τουρισμός φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. «Για να είναι καλός γείτονας, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να το συνειδητοποιήσει: Όπως μπορούμε να πάμε στην Τουρκία με την ταυτότητά μας, έτσι και οι Τούρκοι θα πρέπει να μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα με την ταυτότητά τους», είπε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

«Η βίζα που εκδόθηκε στο λιμάνι ισχύει για 7 ημέρες. Αυτό είναι πολύ λίγο. Υπάρχουν Τούρκοι που έρχονται στη Σύμη με τα καΐκια τους 10-15 φορές το χρόνο. Η βίζα κατά την άφιξη θα πρέπει να ισχύει για 365 ημέρες το χρόνο ή τουλάχιστον για ολόκληρη τη θερινή περίοδο», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι από τις 30 Απριλίου, το πρόγραμμα βίζας επτά ημερών για τους Τούρκους που θέλουν να έρθουν από τις τουρκικές ακτές στα νησιά του Αιγαίου για διακοπές αφορά από πέντε αρχικα νησιά σε δέκα.

Τα νησιά είναι τα: Ρόδος, Κως, Σάμος, Χίος, Λέσβος, Σύμη, Καστελόριζο, Λέρος, Κάλυμνος και Λήμνος.

Διαβάστε επίσης:

Ξεφορτώνονται τους Patriot οι Ισραηλινοί και λένε πως μόνο να… μαζεύουν σκόνη είναι

Έξαλλος ο Μπαχτσελί με τον Ιμαμόγλου που είπε ότι «η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήμαρχος Σύμης στην Hurriyet: Να έρχονται οι Τούρκοι στην Ελλάδα με την ταυτότητά τους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ