Αρχική » Viral

Πάνω από 20.000 Τούρκοι σε Χίο – Σάμο – Κω και Ρόδο από την αρχή της βίζας – Γιορτάζουν οι Έλληνες λένε οι Τούρκοι

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Viral
Πάνω από 20.000 Τούρκοι σε Χίο - Σάμο - Κω και Ρόδο από την αρχή της βίζας - Γιορτάζουν οι Έλληνες λένε οι Τούρκοι

Πάνω από 20.000 Τούρκοι σε Χίο – Σάμο – Κω και Ρόδο από την αρχή της βίζας ενώ έχει δεκαπλασιαστεί το ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος της Hurriyet, Γιαλτσίν Μπάγερ, σε άρθρο του που τιτλοφορείται «οι Έλληνες γιορτάζουν», αναφέρεται στα στοιχεία για το νησιά του Αιγαίου, μετά την έναρξη του προγράμματος της επταήμερους βίζας για τους Τούρκους.

Πάνω από 20.000 Τούρκοι σε Χίο - Σάμο - Κω και Ρόδο από την αρχή της βίζας - Γιορτάζουν οι Έλληνες λένε οι Τούρκοι

Έτσι λοιπόν, ο αριθμός των Τούρκων τουριστών που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά έχει τριπλασιαστεί.

Να σημειωθεί πως «ενώ 390 τουρίστες πήγαν στη Λέσβο το πρώτο 10ήμερο του περασμένου Απριλίου, ο αριθμός αυτός έχει ήδη αυξηθεί σε 3.800 για την ίδια περίοδο», τονίζεται.

«Συνολικά, οι Τούρκοι τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Χίο, τη Σάμο, την Κω και τη Ρόδο έχουν ήδη φτάσει τις 20.690, ενώ το 2023 ήταν 5.969. Τα αποτελέσματα αυτά αύξησαν την εμπορική κίνηση των νησιών και τονώνουν την ελληνική οικονομία», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Ωστόσο όσοι πήγαν εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όσον αφορά τη διαμονή. Είπαν ότι ενώ είναι δυνατή η διαμονή σε ξενοδοχεία 3-4 αστέρων ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Τουρκίας, δεν μπορούσαν να βρουν ούτε ξενώνα στα επίμαχα ελληνικά νησιά», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

πηγή: sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνω από 20.000 Τούρκοι σε Χίο – Σάμο – Κω και Ρόδο από την αρχή της βίζας – Γιορτάζουν οι Έλληνες λένε οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ