Αρχική » Viral

Έγινε «Spiderman» και πήδηξε από γέφυρα για να αποφύγει τη σύλληψη για ζώνη!

Τη... δόξα του Spiderman ζήλεψε ένας νεαρός άνδρας στη Νέα Υόρκη προκειμένου να αποφύγει σύλληψη, επειδή δεν φορούσε ζώνη.

Αλέξανδρος Κωτάκης Viral
Τη... δόξα του Spiderman ζήλεψε άνδρας στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πήδηξε από γέφυρα προκειμένου να αποφύγει σύλληψη, επειδή δεν φορούσε ζώνη.

Απίστευτο σκηνικό στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όταν στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη λόγω ζώνης, νόμισε πως ήταν ο Spiderman!

Πιο συγκεκριμένα ένας νεαρός άνδρας ονόματι Κένταλ Φλόιντ, προσπάθησε να πετύχει την πιο παράτολμη διαφυγή που έχουμε δει ποτέ.

Ενώ οδηγούσε, αστυνομικοί του έκαναν νόημα να σταματήσει διότι ο 27χρονος δεν φορούσε ζώνη. Ποιος ξέρει γιατί, ο Φλόιντ εξήλθε του οχήματός του, απώθησε τους αστυνομικούς και άρχισε να τρέχει προκειμένου να ξεφύγει.

Λίγο πιο κάτω όμως οι Αρχές εντόπισαν και πάλι τον φυγά ο οποίος ήταν αμετανόητος και δεν είχε καμία διάθεση να παραδοθεί. Έτσι ανέβηκε στην πλατφόρμα του τρένου και στάθηκε σε μία κολώνα με πρόθεσε να πηδήξει στην κολόνα του απέναντι μαγαζιού!

Παρά τις παραινέσεις των αστυνομικών και του συγκεντρωμένου πλήθους να μην επιχειρήσει το απονενοημένο άλμα, ο 27χρονος πήδηξε κανονικότητα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Οσον αφορά το αποτέλεσμα, το άλμα πέτυχε, όμως ο «δράστης» συνελήφθη καθώς έσπασε το πόδι του και έτσι συνελήφθη επιτόπου.

Το βίντεο με το άλμα του… επίδοξου Spiderman

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγινε «Spiderman» και πήδηξε από γέφυρα για να αποφύγει τη σύλληψη για ζώνη!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ