Αρχική » Viral

Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία

Η αποτελεσματικότητα των ελληνικών αντιβαλλιστικών πλακών της ELMON έχουν γίνει Viral.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή Viral
Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλακες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία

Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία και έχουν γίνει Viral στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τις αντιβαλλιστικές πλάκες της ελληνικής ELMON, οι οποίες έχουν σώσει πολλές ζωές Ουκρανών, στις επιχειρήσεις των Ρώσων στην Ουκρανία.

Μάλιστα, η αποτελεσματικότητα των ελληνικών αντιβαλλιστικών πλακών της ELMON έχουν γίνει Viral μεταξύ των Ουκρανών στρατιωτών, οι οποίοι δημοσιεύουν σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο.

Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλακες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία

Ο Ουκρανικός στρατός, πρόσφατα έδωσε μεγάλη έκταση στο θέμα, αφού ελληνική αντιβαλλιστική πλάκα έσωσε στρατιώτες ακόμα και από βλήμα που προήλθε από ρωσικό άρμα BMP.

Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες έχουν αντοχή από -30 βαθμούς Κελσίου έως και 55 βαθμούς Κελσίου, έχουν βάρος 2.450 γραμμάρια και διαστάσεις 25×30 εκατοστά. Το πάχος τους είναι 2,5 εκατοστά.

Tην ίδια ώρα, μυστήριο επικρατεί αναφορικά με τον Nord Stream με πληροφορίες να αναφέρουν πως ελληνικό δεξαμενόπλοιο ήταν σταματημένο επτά μέρες κοντά στο σημείο της έκρηξης στον αγωγό.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Business Insider το ελληνικό δεξαμενόπλοιο Minerva Julie «πέρασε 7 ημέρες αδράνειας κοντά στο σημείο της επίθεσης».

Μάλιστα ο συντάκτης αναρωτιέται αν το πλήρωμα του υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιου «είδε κάτι σημαντικό».

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο Nord Stream: Ελληνικό δεξαμενόπλοιο ήταν σταματημένο επτά μέρες κοντά στο σημείο της έκρηξης

Τουρκία: «Τρίζει η καρέκλα» του Ερντογάν – Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις επικείμενες εκλογές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι ελληνικές αντιβαλλιστικές πλάκες που σώζουν ζωές στην Ουκρανία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ