Αρχική » Viral

Ιταλικές προφητείες για το το εγγύς μέλλον

Η προφητεία του Ιταλού Νοστράδαμου, Matteo Tafuri, μιλά για το τέλος του κόσμου όταν χιονίσει για δύο ημέρες στο Σαλέντο.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Ο Ιταλός Νοστράδαμος, Matteo Tafuri

Το Geos συνεχίζει να αναζητά προφητείες για κάθε χώρα. Πρόκειται για κείμενα και ρητά κατοίκων της χώρας. Σε προηγούμενα άρθρα είχαμε διάφορες προφητείες που αφορούσαν την Πολωνία και την Σερβία. Σήμερα έχουμε προφητείες από την Ιταλία.

Μπορεί να πλησιάζει το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα με μια προφητεία από τον «Ιταλό Νοστράδαμο», ο Αρμαγεδδών είναι προ των πυλών. Όλα καταλήγουν στο χιόνι που θα πλήξει το ιταλικό θέρετρο Salento για δύο ημέρες. Ο φιλόσοφος Matteo Tafuri, ο οποίος έζησε μεταξύ 1492 και 1582, προειδοποίησε ότι δύο συνεχόμενες ημέρες χιονιού στην πόλη θα οδηγούσαν στην αποκάλυψη. Η περιοχή είναι γνωστή για το ήπιο κλίμα της, αλλά έχει μείνει καλυμμένη από παγωμένους καταρράκτες τον τελευταίο καιρό.

Ο Tafuri προέβλεψε:

«Σαλέντο με φοίνικες και ήπιο νότιο άνεμο, χιονισμένο Σαλέντο αλλά ποτέ μετά το άγγιγμα. Δύο μέρες χιόνι, δύο λάμψεις στον ουρανό, ξέρω ότι ο κόσμος τελειώνει, αλλά δεν λαχταράω».

* στο Salento χιόνισε για 2 ημέρες το 2017, αλλά το τέλος δεν ήρθε!

Ο Ιταλός Νοστράδαμος, Matteo Tafuri, ήταν λάτρης της ελληνικής και της λατινικής λογοτεχνίας, αλλά μετά την επίσκεψη στην Αγγλία ρίχτηκε στη φυλακή αφού πιστεύεται ότι είχε σχέση με τον Λουθηρανισμό. Η Daily Mail αναφέρει ότι η Encyclopedia of Renaissance Philosophy σημείωσε ότι ο Tafuri «επιδόθηκε σε κάποιες άστοχες προφητείες, προβλέποντας τον επικείμενο θάνατο του Charles V», που θα μπορούσε να ήταν ο κύριος λόγος που τον πέταξαν στη φυλακή».

Αφού ο Matteo αφέθηκε από τη φυλακή στην Αγγλία, ξεκίνησε ένα ταξίδι στην Ιρλανδία, αλλά δεν τα πήγε καλύτερα εκεί και κατηγορήθηκε για μαγεία και άσκηση μαγείας. Ωστόσο, ο Πάπας παρενέβη και επετράπη στον Ιταλό Νοστράδαμο να φύγει από την Ιρλανδία και να επιστρέψει στην Ιταλία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιταλικές προφητείες για το το εγγύς μέλλον». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ