Αρχική »

Σεισμός στην Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων

Δείγματα από τα κτίρια στην Τουρκία αναλύθηκαν σε εργαστήριο και βρέθηκαν μέσα χάντρες για το κακό μάτι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή Viral
Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων

Σεισμός στην Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης.

Χάντρες για το κακό μάτι, αποκόμματα εφημερίδων και αφρό βρήκαν Τουρκοι ειδικοί σε δείγματα σκυροδέματος που ελήφθησαν από κτίριο στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης.

Μετά τους δύο σεισμούς 7,7 και 7,6 με τους πάνω από 35.000 νεκρούς στην Τουρκια και την Συρία, οι αρχές διεξάγουν έρευνες στα κτίρια μεγάλων κατασκευαστικών.

Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων

Μάλιστα έχουν ερευνηθεί πάνω από 100 μεγαλοεργολάβοι και έχουν συλληφθεί δεκάδες, λόγω των εγκληματικών αμελιών στις κατασκευές.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις του NTV, δείγματα από τα κτίρια στο Καντίκιοϊ αναλύθηκαν σε εργαστήριο και βρέθηκαν μέσα χάντρες για το κακό μάτι, αφρός και αποκόμματα εφημερίδων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς όλα τα παραπάνω «αποδυνάμωσαν πολύ τα θεμέλια των κτιρίων» ενώ παρατηρήθηκαν ρωγμές στα δείγματα που ελήφθησαν.

Να σημειωθεί πως βρέθηκε ο Τούρκος εργολάβος του θανάτου, το οποίου όλα του τα κτίρια έπεσαν από τους δύο σεισμούς.

Πρόκειται για τον Χικμέτ Γκουνσάι, ο οποίος ίδρυσε την κατασκευαστική Özburak İnşaat, της οποίας όλα τα κτίρια που κατασκευάστηκαν μετά το 2012 έπεσαν από τους σεισμούς.

Αν και τα κτίρια της Özburak İnşaat διαφημίζονταν πως έχουν κατασκευαστεί με τα καλύτερα υλικά και τεχνολογία, τελικά έπεσαν όλα στα τραπουλόχαρτα και έγιναν παγίδα θανάτου για εκατοντάδες Τούρκους.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Τουρκία: Toύρκοι στρατιωτικοί ευχαριστούν τους Έλληνες – Έχετε Τούρκους αδελφούς εδώ όποτε μας χρειαστείτε

Σεισμός στην Τουρκία: Αυτός είναι ο Τούρκος εργολάβος του θανάτου – Όλα του τα κτίρια έπεσαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός στην Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ