Αρχική » Viral

Πρώτοι στον κόσμο οι Έλληνες ελεύθεροι σκοπευτές – Μην ψάξετε για τους Τούρκους

Συνολικά αγωνίστηκαν 36 ομάδες ελεύθερων σκοπευτών από 18 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.. για τον τίτλο της Καλύτερης Ομάδας Ελεύθερου σκοπευτή στην Ευρώπη.

Διονύσης Αντωνέλλος Viral
Πρώτοι στον κόσμο οι Έλληνες ελεύθεροι σκοπευτές - Μην ψάξετε για τους Τούρκους

Πρώτοι στον κόσμο ήρθαν οι Έλληνες ελεύθεροι σκοπευτές, αφήνοντας πίσω τους Αμερικανούς, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς.

Η Greek Army Special Forces Sniper Team κατέβηκε στο διαγωνισμό EU Best Sniper Team Competition που διοργανώνει το NATO και εξέπληξε τους πάντες.

Η ελληνική ομάδα απο τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού, συγκέντρωσε 200 πόντους, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Αμερικανούς με 140,5. Ακολούθησαν οι Λιθουανοί με 130,5 και μετά οι Ιταλοί με 130.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκαν οι Βούλγαροι με 125 και ακολούθησαν οι Ούγγροι με 111 και 110 βαθμούς. Την δεκάδα έκλεισαν η Πολωνία με 110 βαθμούς, η Λετονία με 105 και η Γερμανία με 105 επίσης.

Μην… ψάξετε για τους Τούρκους ελεύθερους σκοπευτές, δεν θα τους βρείτε… πουθενά.

Συνολικά αγωνίστηκαν 36 ομάδες ελεύθερων σκοπευτών από 18 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.. για τον τίτλο της Καλύτερης Ομάδας Ελεύθερου σκοπευτή στην Ευρώπη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτοι στον κόσμο οι Έλληνες ελεύθεροι σκοπευτές – Μην ψάξετε για τους Τούρκους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ