Αρχική » Viral

Ρώσοι: Έκοψαν το αυτί τρομοκράτη και τον έβαλαν να το φάει

Ένας από τους τρομοκράτες υποβλήθηκε σε ιδιαίτερα σκληρή μεταχείριση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Viral
Ρώσοι: Έκοψαν το αυτί τρομοκράτη και τον έβαλαν να το φάει

Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν υπόπτους για τη διάπραξη τρομοκρατικής επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, κατά την οποία σκοτώθηκαν 133 άτομα.

Σύμφωνα με το Gazeta.ru, η κράτηση πραγματοποιήθηκε με σκληρό τρόπο και ένας από τους τρομοκράτες υποβλήθηκε σε ιδιαίτερα σκληρή μεταχείριση: μέρος του αυτιού του κρατούμενου κόπηκε και τοποθετήθηκε στο στόμα του.

«Αυτή η ενέργεια των δυνάμεων ασφαλείας αντανακλά τη βαθιά οργή και οργή που προκλήθηκε από τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν», σημειώνει το πρακτορείο avia.pro.

Και οι 11 συλληφθέντες λέγεται ότι είναι πολίτες του Τατζικιστάν, ένας εκ των οποίων δεν μιλά ρωσικά, κάτι που απαιτούσε τη χρήση διερμηνέα για ανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρείχε η Μαργαρίτα Σιμονιάν, επικεφαλής του RT, οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν πληροφορίες όχι μόνο για τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά και για τους ανθρώπους που την σχεδίασαν και όλα τα ίχνη, σύμφωνα με αυτήν, οδηγούν στην Ουκρανία, αν και η Σιμονιάν δεν παρείχε οποιοδήποτε στοιχείο.

Η τραγωδία που σημειώθηκε στο Δημαρχείο του Κρόκου προκάλεσε τεράστια δημόσια κατακραυγή. Πολλά θύματα σκοτώθηκαν από τρομοκράτες με πυροβόλα όπλα, άλλα έχασαν τη ζωή τους κάτω από τα ερείπια της στέγης της αίθουσας που κατέρρευσε. Μεταξύ των νεκρών είναι και ανήλικοι.

πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: Όλοι οι δράστες και οι διοργανωτές αυτού του εγκλήματος θα υποστούν δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία

Επιτέλους έκανε δήλωση ο Μητσοτάκης για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Έκοψαν το αυτί τρομοκράτη και τον έβαλαν να το φάει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ