Αρχική » Viral

Το Λονδίνο υποψιάζεται ότι η Κίνα κατασκοπεύει τους Βρετανούς με τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

«Συμπεριλαμβάνονται δεδομένα τοποθεσίας, ηχογραφήσεις και βίντεο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Το Λονδίνο υποψιάζεται ότι η Κίνα κατασκοπεύει τους Βρετανούς με τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Λονδίνο υποψιάζεται ότι η Κίνα κατασκοπεύει τους Βρετανούς με τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα υποστηρίζει η βρετανική Telegraph.

«Τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που εισάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσουν στην επίτευξη καθαρών μηδενικών στόχων θα επιτρέψουν στο Πεκίνο να κατασκοπεύει Βρετανούς πολίτες, προειδοποίησαν οι υπουργοί», αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Μάλιστα η εφημερίδα προβλέπει ότι τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κυριαρχήσουν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω χαμηλού κόστους.

«Κυβερνητικές πηγές έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι η τεχνολογία που είναι ενσωματωμένη σε κινεζικά οχήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή τεράστιου όγκου πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων τοποθεσίας, ηχογραφήσεων και βίντεο, γράφει η εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης:

Ρώσοι: Διάλυσαν το εργοστασιο των Bayraktar στην Ουκρανία

Στρατός: Αυτές τις αλλαγές ετοιμάζει το Πεντάγωνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Λονδίνο υποψιάζεται ότι η Κίνα κατασκοπεύει τους Βρετανούς με τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ