Αρχική » Διεθνή

Ρώσοι: Διάλυσαν το εργοστασιο των Bayraktar στην Ουκρανία

Τέλος οι στροβιλοκινητήρες AI-450T που χρησιμοποιούνται στα Bayraktar Akinci;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική Διεθνή
Ρώσοι: Διάλυσαν το εργοστασιο των Bayraktar στην Ουκρανία

Ρώσοι: Διάλυσαν το εργοστασιο των Bayraktar στην Ουκρανία ως αντίποινα για τις επιδρομές ουκρανικών ναυτικών drone στην Κριμαία.

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν μεγάλη πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία, πλήττοντας το ουκρανικό εργοστάσιο της Motor Sich.

Να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις οι Ουκρανοί κατασκευάζουν μηχανές για αεροσκάφη, ελικόπτερα και drones.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει υπογραφτεί σύμβαση για να κατασκευαστούν 30 στροβιλοκινητήρες AI-450T που χρησιμοποιούνται στα Bayraktar Akinci της Τουρκίας.

Ρώσοι: Διάλυσαν το εργοστασιο των Bayraktar στην Ουκρανία

Στις 6 Νοεμβρίου 2022 η ουκρανική κυβέρνηση εθνικοποίησε το εργοστάσιο της Motor-Sich, το οποίο ανήκε έως τότε σε Κινέζους επενδυτές.

Nα σημειωθεί πως και το Kızılelma αναπτύχθηκε για να απογειώνεται με κινητήρα ουκρανικής προέλευσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της Baykar Technologies, το Kızılelma θα έχει αρχικά μέγιστη ταχύτητα 0,6 mach. Κινητήρες AI-322 της Ουκρανίας έχει σχεδιαστεί να έχουν και τα δεύτερης γενιάς τουρκικά Kızılelma.

Eπίσης και το επιθετικό ελικόπτερο βαριάς κλάσης της Τουρκίας Atak 2 χρησιμοποιεί κινητήρα από την Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Στρατός: Αυτές τις αλλαγές ετοιμάζει το Πεντάγωνο

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα – Δεν μπορούν να δουν το βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Διάλυσαν το εργοστασιο των Bayraktar στην Ουκρανία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ