Αρχική » Viral

Τρομακτική πρόβλεψη – 30 εκατομμύρια μετανάστες θα φτάσουν στην Τουρκία – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Μετανάστες από Πακιστάν, Ινδία και Μπαγκλαντές.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή Viral
Τρομακτική πρόβλεψη - 30 εκατομμύρια μετανάστες θα φτάσουν στην Τουρκία - Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Τρομακτική πρόβλεψη για την Τουρκία καθώς σύμφωνα με έρευνες 30 εκατομμύρια μετανάστες θα πάνε στην Τουρκία από τις γύρω χώρες.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πανεπιστημιακο, Λεβέντ Κουρνάζ, μέσα σε 20 χρόνια, «30 εκατομμύρια νέοι μετανάστες θα συρρέουν στα σύνορα της Τουρκίας και μέσα σε 10 χρόνια, οι δυτικοί τουρίστες δεν θα μπορούν να κάνουν διακοπές στην Τουρκία».

Σύμφωνα με τα δεδομένα, σε λίγα χρόνια η Τουρκία (σ.σ. και πιθανώς η Ελλάδα) θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέο κύμα μετανάστευσης «9-10 φορές μεγαλύτερο από το σημερινό».

Την ίδια ώρα οι δυτικοί τουρίστες, «ειδικά οι Ρώσοι και οι Γερμανοί, δεν θα μπορούν να έρθουν στην Τουρκία λόγω των υψηλών φόρων άνθρακα», σημειώνεται στο sozcu.com.tr.

Τρομακτική πρόβλεψη – 30 εκατομμύρια μετανάστες θα φτάσουν στην Τουρκία – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;

Μιλώντας στο Climate Friendly Tourism Summit που διοργάνωσε η «Orange Flag» ο Τούρκος καθηγητής δήλωσε ότι η παγκόσμια κλιματική αλλαγή θα αποτελέσει μεγάλη απειλή για την Τουρκία.

«Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια νέοι μετανάστες θα φτάσουν στα σύνορα της Τουρκίας τα επόμενα 20 χρόνια λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη», τόνισε ενώ όπως είπε οι μετανάστες θα προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν, η Ινδία και το Μπαγκλαντές που θα υπερθερμανθούν και θα ξεραθούν.

«Σήμερα, η Τουρκία ψάχνει τρόπους να αντιμετωπίσει 3-5 εκατομμύρια μετανάστες. Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος πλησιάζει. Η Τουρκία πρέπει να σχεδιάσει πώς θα αποτρέψει και θα διαχειριστεί τον κίνδυνο 30 εκατομμυρίων μεταναστών από σήμερα. Διαφορετικά, θα είναι πολύ αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Λεβέντ Κουρνάζ.

Διαβάστε επίσης:

Βayraktar: Πώς οι ΗΠΑ τελειώνουν τα τουρκικά drone – Η κίνηση δώρο στην Ελλάδα που θα συζητηθεί

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford φτάνει στη Σούδα και τρομάζει τους Τούρκους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομακτική πρόβλεψη – 30 εκατομμύρια μετανάστες θα φτάσουν στην Τουρκία – Θα έρθουν και στην Ελλάδα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ