Αρχική » Διεθνή

Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά

«Εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το έργο των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή
Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά

Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών που εκτελούν αποστολές περιπολίας στον εναέριο χώρο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά.

«Οι πιλότοι των αμερικανικών μαχητικών που εκτελούν τα καθήκοντα της περιπολίας στον εναέριο χώρο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το έργο των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων», σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο Avia.pro.

«Δήλωσαν ότι ο εξοπλισμός που είναι εγκατεστημένος στα μαχητικά τους δεν είναι πάντα σε θέση να αναγνωρίσει κοντινά αντικείμενα», σημειώνεται.

Σύμφωνα με τους πιλότους, συνάντησαν τους S-300 (ονομασία SA-20 στις χώρες του ΝΑΤΟ) και κατάλαβαν ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα βρισκόταν κοντά, «αλλά ο εξοπλισμός των μαχητικών τους δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά

Ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Κρέγκ Εντρλι «εξέφρασε την οργή του για αυτό το γεγονός», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Αυτό που συνέβη δείχνει ότι οι σύγχρονες αντιαεροπορικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ μπορεί να έχουν ορισμένα μειονεκτήματα όταν έρχονται αντιμέτωπες με σύγχρονα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα», σημειώνει το avia.pro.

«Οι ελλείψεις στο τεχνικό στοιχείο μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συνέπειες, επομένως είναι σημαντικό να βελτιωθούν τα συστήματα αεράμυνας και να βελτιωθεί η λειτουργία του εξοπλισμού στα στρατιωτικά αεροσκάφη προκειμένου να εκτελεστούν αποτελεσματικά τα καθήκοντα και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων», ειπε ο Κρέγκ Εντρλι.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Προσοχή, οι Έλληνες αντέγραψαν ακριβώς το Bayraktar TB2 και πήραν Spike-NLOS για τα τούρκικα drone

Η Τουρκία δοκίμασε υπερηχητικό πύραυλο στα Bayraktar AKINCI

Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που έφυγε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ