Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Ο εφιάλτης του F-35 δεν έχει τελειώσει – Θέλουν να κάνουν ζημιά στους Αμερικάνους

«Τα προβλήματα δεν τελειώνουν στο έργο F-35, όπου η Τουρκία απομακρύνθηκε».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Ο εφιάλτης του F-35 δεν έχει τελειώσει - Θέλουν να κάνουν ζημιά στους Αμερικάνους

Τούρκοι: Ο εφιάλτης του F-35 δεν έχει τελειώσει – Το πρόβλημα στους κινητήρες θα λυθεί σε 10 χρόνια.

«Τα προβλήματα δεν τελειώνουν στο έργο F-35, όπου η Τουρκία απομακρύνθηκε με το σκεπτικό των S-400. Αναφέρθηκε ότι οι κινητήρες των πολεμικών αεροσκαφών υπερθερμαίνονται και το πρόβλημα θα λυθεί σε 10 χρόνια με βελτιώσεις που θα ανέλθουν σε δισεκατομμύρια δολάρια», γράφει η τουρκική Star.

«Τα σκάνδαλα είναι ατελείωτα στο έργο των F-35, όπου η Τουρκία απομακρύνθηκεμε το σκεπτικό της προμήθειας S-400, αν και βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης. Διαπιστώθηκε ότι οι κινητήρες τζετ που χρησιμοποιούσαν τα F-35 είχαν χαμηλότερες επιδόσεις από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν. Αποδείχθηκε επίσης ότι ο κινητήρας που παρήγαγε η εταιρεία Pratt & Whitney δεν πληρούσε τις απαιτήσεις του ΝΑΤΟ. Μια προκαταρκτική έκθεση από το Γραφείο Λογοδοσίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ ανέφερε ότι το σύστημα ψύξης κινητήρα στα F-35 δεν ήταν “αρκετά αποδοτικό”», αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Τούρκοι: Ο εφιάλτης του F-35 δεν έχει τελειώσει

Τούρκοι: Ο εφιάλτης του F-35 δεν έχει τελειώσει

«Χρειάζεται τουλάχιστον 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια να δαπανηθούν για να διορθωθεί αυτό το νέο πρόβλημα», σημειώνεται.

«Τουλάχιστον 10 μαχητικά αεροσκάφη F-35 συνετρίβησαν χωρίς μάχη, μόνο και μόνο λόγω του εξοπλισμού προσγείωσής τους. Μετά από αυτά τα γεγονότα, τα πολεμικά αεροσκάφη F-35, που κοστίζουν κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια ανά μονάδα, έλαβαν το παρατσούκλι “εκατομμύρια σκραπ”», καταλήγουν οι Τούρκοι με ένα δημοσίευμα που ξεκάθαρα έχει σκοπό να πλήξει την εικόνα των ΗΠΑ στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Διαβάστε επίσης:

Αμερικανοί πιλότοι μαχητικών έχουν τρελαθεί με τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-300 σαν τα ελληνικά

Survivor spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία! – Θα σπάσει το σερί;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Ο εφιάλτης του F-35 δεν έχει τελειώσει – Θέλουν να κάνουν ζημιά στους Αμερικάνους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ