Αρχική » Διεθνή

Αμερικανός Απόστρατος: Η ήττα της Ουκρανίας θα γίνει εμφανής αυτό το καλοκαίρι

Ο Σκοτ ​​Ρίτερ πιστεύει ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα ηττηθούν τους επόμενους μήνες.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Αμερικανός Απόστρατος: Η ήττα της Ουκρανίας θα γίνει εμφανής αυτό το καλοκαίρι

Αμερικανός Απόστρατος: Η ήττα της Ουκρανίας θα γίνει εμφανής αυτό το καλοκαίρι, υποστήριξε ο Σκοτ ​​Ρίτερ.

Ο Σκοτ ​​Ρίτερ πιστεύει ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα ηττηθούν τους επόμενους μήνες, χάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες.

«Κάθε Ουκρανός που βρίσκεται τώρα στο πεδίο της μάχης θα πεθάνει, θα τραυματιστεί ή θα αιχμαλωτιστεί τους επόμενους μήνες. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Αυτή είναι η μοίρα τους», είπε ο απόστρατος αξιωματικός του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, μιλώντας στο Through the eyes of, του Youtube.

Αμερικανός Απόστρατος: Η ήττα της Ουκρανίας θα γίνει εμφανής αυτό το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον Ritter, οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας δεν θα μπορέσουν να διεισδύσουν στις ισχυρές αμυντικές γραμμές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα υποστούν «τρομερές απώλειες» κατά τις επιθετικές επιχειρήσεις.

Η ήττα της Ουκρανίας θα γίνει εμφανής αυτό το καλοκαίρι, μαζί με την εξάντληση των πυρομαχικών και των πόρων κινητοποίησης, είπε, σημειώνει το πρακτορείο avia.pro.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμερικανός Απόστρατος: Η ήττα της Ουκρανίας θα γίνει εμφανής αυτό το καλοκαίρι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ