Αρχική » Διεθνή

Πώς η Ρωσία έριξε το αμερικανικό drone και δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα

Τις τελευταίες ώρες ένα θρίλερ διαδραματίζεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή Viral
Πώς η Ρωσία έριξε το αμερικανικό drone και δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα

Πώς η Ρωσία έριξε το αμερικανικό drone και δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα αφού δεν μιλάμε για κατάρριψη αλλά για ατύχημα.

Τις τελευταίες ώρες ένα θρίλερ διαδραματίζεται στη Μαύρη Θάλασσα, όπου κατέπεσε ένα αμερικανικό drone MQ-9 ενώ νωρίτερα είχε πλησιάσει σε αρκετά κοντινή απόσταση την Κριμαία.

Ενώ οι πτήσεις αμερικανικών drone στη Μαύρη Θάλασσα είναι συχνή, το να πλησιάσει ένα MQ-9 τόσο κοντά στην Κριμαία και να καταπέσει μετά από σύγκρουση με ρωσικό μαχητικό δεν το λες και συχνό… φαινόμενο.

Πώς η Ρωσία έριξε το αμερικανικό drone και δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα

Όμως ο τρόπος που χειρίστηκαν οι Ρώσοι την κρίση φαίνεται πως ήταν πολύ καλά μελετημένος.

Οι Ρώσοι δεν κατέρριψαν το αμερικανικό drone με πυρά αλλα το έριξαν αφού υπήρξε πρόσκρουση ρωσικού μαχητικού με τον έλικα του drone.

Με άλλα λόγια οι Ρώσοι βρήκαν τον… τρόπο να απαλλαγούν από την ενοχλητική παρουσία του αμερικανικού drone κοντά στην Κριμαία αλλα και να μην μπορουν να κατηγορηθούν ευθέως από τους Αμερικανούς για επιθετική ενέργεια κατά του MQ-9.

Οι Ρώσοι μιλούν επίσημα για λάθος του Αμερικανού χειριστή ενώ και στην περίπτωση που αποδειχτεί πως η πτώση του MQ-9 ήταν από πρόσκρουση με ρωσικό μαχητικό, εντάξει, λάθη… μπορουν να συμβούν.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Το τουρκικό οβιδοβόλο MKE BORAN 105 χιλ. ανταγωνίζεται Αμερικανούς και Γάλλους; Τι κάνει η Ελλάδα;

Τι γράφουν οι ΑΕΚτζήδες για τη μεγάλη απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς η Ρωσία έριξε το αμερικανικό drone και δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ