Αρχική » Διεθνή

Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου – Γιατί το Ισραήλ απειλεί με επίθεση το Ιράν

«Θα αντιδράσουμε πολύ γρήγορα με μια αποφασιστική επιθετική ενέργεια εναντίον του εδάφους όποιου επιτίθεται στο έδαφός μας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου - Γιατί το Ισραήλ απειλεί με επίθεση το Ιράν

Το Ισραήλ απειλεί με «ισχυρή απάντηση» στο έδαφος του Ιράν εάν η Τεχεράνη επιχειρήσει επίθεση στο ισραηλινό έδαφος.

Αυτό ανέφερε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ, μιλώντας την Τετάρτη σε Ισραηλινούς στρατιώτες στο βόρειο Ισραήλ.

Οι ισραηλινές προειδοποιήσεις ήρθαν αφότου ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, είπε ότι το Ισραήλ «πρέπει να τιμωρηθεί και θα τιμωρηθεί» επειδή φέρεται να επιτέθηκε σε κτίριο του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό της Συρίας, σκοτώνοντας δύο στρατηγούς μεταξύ πολλών αξιωματικών του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, αναφέρουν οι timesofisrael.com.

Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου – Γιατί το Ισραήλ απειλεί με επίθεση το Ιράν

Ο Χαμενεΐ είπε ότι βομβαρδίζοντας ένα χώρο πρεσβείας, το Ισραήλ «επιτέθηκε στο έδαφός μας».

Μιλώντας στους Ισραηλινούς χειριστές ενός συστήματος αεράμυνας του Iron Dome στο βόρειο Ισραήλ, ο Γιοάβ Γκαλάντ είπε ότι οποιαδήποτε επίθεση στη χώρα θα αντιμετωπίσει μια ισχυρή άμυνα, πριν από μια «ισχυρή απάντηση στο έδαφός της».

«Σε αυτόν τον πόλεμο, δεχόμαστε επίθεση από περισσότερα από ένα μέτωπα… από διαφορετικές κατευθύνσεις. Όποιος εχθρός επιχειρήσει να μας επιτεθεί, πρώτα απ’ όλα θα αντιμετωπίσει μια ισχυρή άμυνα», υπογράμμισε.

«Θα αντιδράσουμε πολύ γρήγορα με μια αποφασιστική επιθετική ενέργεια εναντίον του εδάφους όποιου επιτίθεται στο έδαφός μας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Το Ισραήλ σκότωσε 3 γιους του ηγέτη της Χαμάς και εγγόνια του

Παραδίδουν το Χάρκοβο στους Ρώσους οι Ουκρανοί;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου – Γιατί το Ισραήλ απειλεί με επίθεση το Ιράν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ