Αρχική » Εξοπλιστικά

Lockheed Martin: Το F-35 είναι το σωστό μαχητικό για την Ελλάδα – Επιτρέπει στους Έλληνες πιλότους να περιπολούν κρυφά

«Θα αποτελέσουν πολλαπλασιαστή δύναμης για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Η αναφορά του Ανδρέα Βορύλλα στη Motor Oil και τα 20.000 ευρώ για κάθε παιδί πάνω από τα δύο

Μερικές… αλήθειες λέει το f35.com και η Lockheed Martin για τα νέα μαχητικά της Ελλάδας, τονίζοντας τις stealth επιδόσεις των μαχητικών αεροσκαφών, τις λειτουργίες με δυνατότητα δικτύου και τις δυνατότητες ηλεκτρονικού πολέμου.

«Οι μεγαλύτερες αεροπορικές δυνάμεις του κόσμου χρησιμοποιούν το F-35 για να καλύψουν τις ανάγκες εθνικής ασφάλειας. Πολλοί από τους παραδοσιακούς εταίρους της Ελλάδας, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, το Ισραήλ, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Δανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιούν F-35 στο ευρωπαϊκό θέατρο σήμερα. Το Βέλγιο, η Φινλανδία, η Ελβετία και η Πολωνία επέλεξαν επίσης το F-35 και σύντομα θα λειτουργήσουν στη χώρα», τονίζεται.

Σήμερα, υπάρχουν περίπου 120 F-35 στην Ευρώπη σε έξι χώρες. Μέχρι τη δεκαετία του 2030, αναμένουμε ότι περισσότερα από 550 F-35 θα ενσωματωθούν από περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων δύο πλήρεις μοίρες F-35 των ΗΠΑ στο RAF Lakenheath.

Lockheed Martin: Το F-35 είναι το σωστό μαχητικό για την Ελλάδα

«Το F-35 προσφέρει την πιο οικονομική λύση για την Ελλάδα. Το F-35 5ης γενιάς προσφέρει απαράμιλλη αξία ως το πιο ικανό αεροσκάφος με χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής με την ισχυρότερη ευκαιρία βιομηχανικής συμμετοχής. Η Ελλάδα θα επωφεληθεί από σημαντικές επενδύσεις στο F-35 από τους τρέχοντες χρήστες και από εξοικονόμηση πόρων από τις οικονομίες κλίμακας με βάση τον αυξανόμενο αριθμό των χωρών που χρησιμοποιούν το F-35 στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται.

«Οι μοναδικές δυνατότητες 5ης γενιάς του F-35 θα κρατήσουν την Ελλάδα ασφαλή για τα επόμενα χρόνια. Το Stealth επιτρέπει στους Έλληνες πιλότους να περιπολούν κρυφά, να παρακολουθούν χωρίς να παρακολουθούνται. Εξασφαλίζει ότι οι Έλληνες πιλότοι θα προστατεύουν με ασφάλεια τον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Οι κοινές επιχειρήσεις του F-35 με μαχητικά 4ης γενιάς , συμπεριλαμβανομένων των F-16, θα αποτελέσουν πολλαπλασιαστή δύναμης για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία», καταλήγει το f35.com.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου – Γιατί το Ισραήλ απειλεί με επίθεση το Ιράν

Το Ισραήλ σκότωσε 3 γιους του ηγέτη της Χαμάς και εγγόνια του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockheed Martin: Το F-35 είναι το σωστό μαχητικό για την Ελλάδα – Επιτρέπει στους Έλληνες πιλότους να περιπολούν κρυφά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ