Αρχική » Διεθνή

Απίστευτο σκηνικό στο Ριάντ – Ο υπουργός Άμυνας πήγε επίσκεψη όμως ξέχασαν να του πουν ότι θα έχει και βεγγαλικά – Δείτε τι έγινε

Οι υπεύθυνοι της πρεσβείας ξέχασαν να... ενημερώσουν για την ύπαρξη βεγγαλικων κατά την άφιξη του Σαουδάραβα αξιωματούχου.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Απίστευτο σκηνικό στο Ριάντ - Ο υπουργός Άμυνας πήγε επίσκεψη όμως ξέχασαν να του πουν ότι θα έχει και βεγγαλικά - Δείτε τι έγινε

Απίστευτο σκηνικό στο Ριάντ όταν ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας πήγε επίσκεψη στην κινεζική πρεσβεία για τον εορτασμό της κινεζικής πρωτοχρονιάς.

Οι υπεύθυνοι της πρεσβείας ξέχασαν να… ενημερώσουν για την ύπαρξη βεγγαλικων κατά την άφιξη του Σαουδάραβα αξιωματούχου.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς έγινε μόλις έπεσανα τα πρώτα βεγγαλικά.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι άνδρες ασφαλείας του Σαουδάραβα υπουργού, για να τον προστατέψουν από πιθανή επίθεση, η οποία νόμιζαν ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη, λόγω μη γνώσης για την χρήση βεγγαλικών, το φυγάδεψαν.

Χαρακτηριστική η εικόνα του άνδρα ασφαλείας του Σαουδάραβα υπουργού Άμυνας, ο οποίος μπήκε στο συνοδευτικό αυτοκίνητο από το… παράθυρο.

Απίστευτο σκηνικό στο Ριάντ

Διαβάστε επίσης:

Eλληνοτουρκικά: Το βλέμμα στο ελληνικό πυροβολικό που κρίνει τον πόλεμο – Απαραίτητη κίνηση

Ιβάν ο Τρομερός: Η γέννηση του ευφυούς αλλά πολύ σκληρού ηγεμόνα

GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ