Αρχική » Διεθνή

Εγκρίθηκε το σχέδιο Ρουάντα: Πώς η Αγγλία θα στέλνει παράτυπους μετανάστες στην Αφρική

Δεν παραβιάζετα η «Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ή τους νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Εγκρίθηκε το σχέδιο Ρουάντα: Πώς η Αγγλία θα στέλνει παράτυπους μετανάστες στην Αφρική

Εγκρίθηκε το σχέδιο Ρουάντα: Πώς η Αγγλία θα στέλνει παράτυπους μετανάστες στη Ρουάντα, μετά την έγκριση από το Ανώτατο Δικαστήριο.

«Nόμιμο» χαρακτηρίστηκε από τον Άγγλο δικαστή, Κλάιβ Λιούις, το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης να στείλει παράτυπους μετανάστες και αιτούντες άσυλο στη Ρουάντα ώσπου να διευθετηθούν τα αιτήματα ασύλου τους.

Σύμφωνα με το βρετανικο Ανώτατο Δικαστήριο, το παραπάνω σχέδιο δεν «παραβιάζει τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ή τους νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Εγκρίθηκε το σχέδιο Ρουάντα: Πώς η Αγγλία θα στέλνει παράτυπους μετανάστες στην Αφρική

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κέρδισε την υπόθεση, οπου δικηγόροι των αιτούντων άσυλο μπλόκαραν στις 13 Ιουνίου την πρώτη πτήση για τη μεταφορά μεταναστών και αιτούντων άσυλο στη Ρουάντα.

Οι δικηγόροι των αιτούντων άσυλο, των οποίων οι ατομικές αιτήσεις είχαν απορριφθεί, προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) το οποίο και διέκοψε την πτήση.

Διαβάστε επίσης:

F-35: Έκλεψαν αμερικανική τεχνολογία οι Τούρκοι; – Γι αυτό τους έδιωξαν από το πρόγραμμα οι ΗΠΑ – Ο ρόλος της Ελλάδας

Τουρκία: «Χαστούκι» από το Ανώτατο Δικαστήριο στον Ερντογάν – Απέρριψε το αίτημα απέλασης του νο1 εχθρού του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκρίθηκε το σχέδιο Ρουάντα: Πώς η Αγγλία θα στέλνει παράτυπους μετανάστες στην Αφρική». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ