Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Δεν βρίσκουμε ούτε τα 560 χλμ του τουρκικου πυραύλου επαρκή – Θα πιάσουμε 1.000 χιλιόμετρα

Ο TAYFUN έγινε ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος μικρής εμβέλειας της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ερντογάν: Δεν βρίσκουμε ούτε 560 χλμ του τουρκικου πυραύλου επαρκή - Θα πιάσουμε 1.000 χιλιόμετρα

Ερντογάν: Δεν βρίσκουμε ούτε τα 560 χλμ του τουρκικου πυραύλου επαρκή, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος ο οποίος έκανε λόγο για επίδοση 1.000 χιλιομέτρων βεληνεκούς από τους τουρκικούς βαλλιστικούς πυραύλους.

Ο τουρκικός πύραυλος TAYFUN θα φτάσε τα 1.000 χλμ βεληνεκές, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια ομιλίας του για τον «Αιώνα της Τουρκίας».

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο «το βεληνεκές του πυραύλου Typhoon ανακοινώθηκε στα 560 χιλιόμετρα, όμως δεν βρίσκουμε ούτε τα 560 χλμ επαρκή».

Ερντογάν: Δεν βρίσκουμε ούτε 560 χλμ του τουρκικου πυραύλου επαρκή

«Είχα μια συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα. Είπα ποια είναι η τελική κατάσταση. Θα πιάσουμε τα 1.000 χιλιόμετρα», συμπλήρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο TAYFUN έγινε ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος μικρής εμβέλειας της Τουρκίας.

Ο πύραυλος TAYFUN, ο οποίος δομικά μοιάζει πολύ με τον βαλλιστικό πύραυλο BORA, έχει γίνει το πυραυλικό σύστημα μεγαλύτερου βεληνεκούς της Τουρκίας μέχρι στιγμής, σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος απόστρατος Πιλότος Αεροπόρος Αντιστράτηγος Ερντογάν Καρακούς έκανε μία εντυπωσιακή προσεγγιση για την απομάκρυνση της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35.

Σύμφωνα με τον Καρακούς, η Τουρκία «παρήγαγε 935 εξαρτήματα για το F-35 με 11 εταιρείες» και η τεχνολογία «πέρασε στη χώρα μας με αυτή την παραγωγή».

Υποδεικνύοντας το τουρκικό Εθνικό Αεροσκάφος Μάχης, ο Καρακούς, γράφει το star.com.tr, δήλωσε ότι οι «ΗΠΑ δεν ήθελαν αυτή η τεχνολογία να μεταφερθεί στην Τουρκία, επομένως απομάκρυναν την Τουρκία από το πρόγραμμα F-35».

Διαβάστε επίσης:

F-35: Έκλεψαν αμερικανική τεχνολογία οι Τούρκοι; – Γι αυτό τους έδιωξαν από το πρόγραμμα οι ΗΠΑ – Ο ρόλος της Ελλάδας

Τουρκία: «Χαστούκι» από το Ανώτατο Δικαστήριο στον Ερντογάν – Απέρριψε το αίτημα απέλασης του νο1 εχθρού του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Δεν βρίσκουμε ούτε τα 560 χλμ του τουρκικου πυραύλου επαρκή – Θα πιάσουμε 1.000 χιλιόμετρα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ