Αρχική » Διεθνή

Έκπληξη στην Καμάλα Χάρις: Της έστειλαν 140 μετανάστες στο σπίτι της

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε την αποστολή των λεωφορείων ως «ένα σκληρό, επικίνδυνο και ντροπιαστικό θέαμα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Έκπληξη στην Καμάλα Χάρις: Τις έστειλαν 140 μετανάστες στο σπίτι της

Έκπληξη στην Καμάλα Χάρις: Με τον κυβερνήτη του Τέξας να στέλνει με λεωφορεία 140 μετανάστες στο σπίτι της Αμερικανίδας αντιπροέδρου.

Ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ έστειλε τρία λεωφορεία που μετέφεραν 140 μετανάστες από τη νότια και κεντρική Αμερική καθώς και την Καραϊβική, κοντά στην κατοικία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με το αμερικανικό NBC, ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε την αποστολή των λεωφορείων ως «ένα σκληρό, επικίνδυνο και ντροπιαστικό θέαμα».

Έκπληξη στην Καμάλα Χάρις: Τις έστειλαν 140 μετανάστες στο σπίτι της

«Ο Κυβερνήτης Άμποτ άφησε τα παιδιά στην άκρη του δρόμου στο κρύο την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς να συνεννοηθεί με καμία ομοσπονδιακή ή τοπική αρχή (…) Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, Ρεπουμπλικανό ή Δημοκρατικό, για πραγματικές λύσεις όπως αυτές, αλλά αυτά τα πολιτικά παιχνίδια δεν θα καταφέρουν τίποτα και θα θέσουν μόνο ζωές σε κίνδυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι Τούρκοι βλέπουν πόλεμο με την Ελλάδα τον Μάρτιο

Ερντογάν: Αποκάλυψε που θα πάει ο Ρονάλντο – Εχει είπε πληροφορίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκπληξη στην Καμάλα Χάρις: Της έστειλαν 140 μετανάστες στο σπίτι της». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ