Αρχική » Διεθνή

Ελληνοτουρκικά: Η Νότια Κορέα την πάτησε με τα drone και δείχνει το δρομο στην Ελλάδα για να μην πάθει το ίδιο με την Τουρκία

Η Σεουλ αποφάσισε να ξοδέψει πολλά δισ. δολάρια για την αναβάθμιση μόνο του Πολεμικου Ναυτικού και της Πολεμικής της Αεροπορίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Ελληνοτουρκικά: Η Νότια Κορέα την πάτησε με τα drone και δείχνει το δρομο στην Ελλάδα για να μην πάθει το ίδιο με την Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η Νότια Κορέα την πάτησε με τα drone της Βόρειας Κορέας και δείχνει το δρομο στην Ελλάδα για να μην πάθει το ίδιο με την Τουρκία.

Η Νότια Κορέα βάδισε τον δρόμο της Ελλάδας και τώρα τρέχει και δεν… φτάνει.

Η Σεουλ αποφάσισε να ξοδέψει πολλά δισ. δολάρια για την αναβάθμιση του Πολεμικου Ναυτικού και της Πολεμικής της Αεροπορίας, όμως τώρα αντιλαμβάνεται πως έκανε ένα τρομερό λάθος.

Η Νότια Κορέα απέφυγε να θωρακιστεί απέναντι σε drone απειλές, με αποτέλεσμα τον Δεκεμέβριο τα βορειοκορεάτικα drone να κάνουν… βόλτες στον εναέριο χώρο της Νότιας Κορέας.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Μάλιστα οι Νοτιοκορεάτες απέτυχαν να τα αντιμετωπίσουν επιτυχώς, με τους ίδιους πάντως να αναφέρουν πως δεν κινδύνεψαν κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσης της χώρας.

Ελληνοτουρκικά: Η Νότια Κορέα την πάτησε με τα drone και δείχνει το δρομο στην Ελλάδα για να μην πάθει το ίδιο με την Τουρκία

Το… μάθημα της Νότιας Κορέας έγινε μάθημα και πλέον, το ΓΕΕΘΑ της Νοτιας Κορέας πήρε την απόφαση να επεκτείνει τον αμυντικό προϋπολογισμό για επιπλέον 440 εκατ. δολάρια, ώστε να αγοράσει όπλα λέιζερ και συστήματα jamming για την καταστροφή των drone.

Το στοίχημα για τη Νότια Κορέα είναι να αναπτύξει η ίδια την αντι – drone τεχνολογία καθώς η Βορεια Κορέα με την βοήθεια της Κίνας και το Ιράν έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Λέτε να… μάθουμε από το πάθημα τον Νοτιοκορεατών ή… μπα.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πώς η Τουρκία θέλει να πάρει F-35 για να αντιμετωπίσει την Ελλάδα

Σασμός: Έρχεται και 3η σεζόν στον ALPHA

Αποδυτήρια: «Κατά λάθος» ήρωας ο Κουρμπέλης – Τα χιλιόμετρα των Χάμες, Φορτούνη, Μπίελ – Το ψάχνει ο Παντελίδης – DNA Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Η Νότια Κορέα την πάτησε με τα drone και δείχνει το δρομο στην Ελλάδα για να μην πάθει το ίδιο με την Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ