Αρχική » Διεθνή

Ετοιμάζονται για τον πόλεμο του διαστήματος οι Ρώσοι

Ο πόλεμος του διαστήματος βγάζει πλέον νικητές και στο πεδίο και οι Ρώσοι το γνωρίζουν καλά πλέον αυτό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική Διεθνή
Ετοιμάζονται για τον πόλεμο του διαστήματος οι Ρώσοι

Ετοιμάζονται για τον πόλεμο του διαστήματος οι Ρώσοι, με την απίστευτη δήλωση του επικεφαλής της Roscosmos Γιούρι Μπορίσοφ.

«Αυτή τη στιγμή συναρμολογούμε 15 δορυφόρους το χρόνο, τεχνικά είναι δυνατό να αυξήσουμε την παραγωγή στους 40. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό», τόνισε ο επικεφαλής της Roscosmos Γιούρι Μπορίσοφ.

Ο Γιούρι Μπορίσοφ σημείωσε ότι είναι απαραίτητο η Ρωσία να περάσει «από μία γραμμή παραγωγής όπου ο κάθε νέος δορυφόρος επινοείται πραγματικά από την αρχή, στη μαζική παραγωγή με ενοποιημένες τεχνικές λύσεις».

«Αυτό θα απαιτήσει ριζική αναδιάρθρωση ολόκληρου του κλάδου», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Roscosmos.

Ετοιμάζονται για τον πόλεμο του διαστήματος οι Ρώσοι

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει δείξει ότι μεγάλο βαθμό στις στρατιωτικές επιτυχίες στο πεδίο παίζει και η κατάσταση στο διάστημα και τους δορυφόρους.

Ο «πόλεμος του διαστήματος» βγάζει πλέον νικητές και στο πεδίο και οι Ρώσοι το γνωρίζουν καλά πλέον αυτό.

Η βοήθεια των Αμερικανών προς τους Ουκρανούς με πλήρη κατεύθυνση των χτυπημάτων από τους αμερικανικούς οδήγησε τους Ρώσους στην απόφαση αναβάθμισης του δικτύου των ρωσικών δορυφόρων.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό από το ισραηλινό newsrael.com ότι «η Ουκρανία ενεργοποίησε ένα υπερσύγχρονο σύστημα λογισμικού που έλαβε από τη Δύση, το οποίο τη βοήθησε να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης Χερσώνα».

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, αυτό το σύστημα λογισμικού «μπορεί να διαμορφώσει τους πολέμους του μέλλοντος».

Δυτικοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το λογισμικό παραδόθηκε στο Κίεβο πριν από τρεις μήνες και πρόκειται νέο όπλο «πολύ σημαντικό και πολύτιμο στο πεδίο της μάχης».

Πρόκειται για ένα «έξυπνο πρόγραμμα ή σύστημα πληροφοριών μέσω Διαδικτύου, για την παρακολούθηση ρωσικών κινήσεων, γνωστό ως «Delta».

Διαβάστε επίσης:

Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar – Το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά

Τουρκία: Νέο δημοσκοπικό χαστούκι για τον Ερντογάν – Χάνει ακόμη και από τον άγνωστο αντίπαλό του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ετοιμάζονται για τον πόλεμο του διαστήματος οι Ρώσοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ