Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar – Το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά

Η Τουρκία έχει δώσει μεγάλο βάρος στην χρήση και την διαφήμιση των τουρκικών drone και θα πάθει ζημιά αν μαθευτεί η αλήθεια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar - Το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά

Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar και το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά ενώ έχουν εξαφανιστεί από τον αέρα.

Η Τουρκία έχει δώσει μεγάλο βάρος στην χρήση και την διαφήμιση των τουρκικών drone.

Ειδικά τα Bayaraktar έχουν γίνει προϊόν αιχμής για την τουρκική αμυντική βιομηχανία, με πολλούς πελάτες να έχουν προτιμήσει τα τουρκικά drone.

Η επιτυχίες των Bayraktar στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), την Λιβύη και το Ιράκ, οδήγησαν την Ουκρανία στην προμήθεια των τουρκικών drone.

Όμως, σύμφωνα με ανοιχτές πηγές, τα τουρκικά drone είχαν… ζωή μόλις τρεις μέρες.

Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar – Το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά

Μετά από τις πρώτες του επιτυχίες στο πεδίο της μάχης, οι Ρώσοι τα διάλυσαν όλα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, τα όσα βίντεο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικύωσης, όπου παρουσιάζονται οι επιτυχίες των Bayraktar, αφορούν σε βίντεο τα οποία είχαν «τραβηχθεί» τις πρώτες αυτές τρεις μέρες.

Ρώσοι φαρσέρ κατάφεραν μάλιστα να πάρουν την… ομολογία Ουκρανού αξιωματούχου, σύμφωνα με τον οποίο τα Bayraktar κρίθηκαν από τους Ουκρανούς ως τελείως αναποτελεσματικά.

Διαβάστε επίσης:

Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε τους Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα – Γιατί μπορεί να διαλύσει και την Τουρκία

Ρώσοι: Τα OSA δεν λειτουργούν καλά με στοχους drone (Bayraktar) και πυραύλους κρουζ (TYFUN) – Τρύπια τα ρωσικά συστήματα στα νησιά;

Τουρκία: Νέο δημοσκοπικό χαστούκι για τον Ερντογάν – Χάνει ακόμη και από τον άγνωστο αντίπαλό του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar – Το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ