Αρχική » Διεθνή

F-35I Adir: Τα τρομερά μαχητικά που προστάτεψαν τον εναέριο χώρο του Ισραήλ από την επίθεση του Ιράν!

Τα F-35I Adir παρέχουν την προστασία που χρειάζεται το Ισραήλ στην επίθεση που δέχτηκε από το Ιράν.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Διεθνή
F-35I Adir: Τα τρομερά μαχητικά που προστάτεψαν τον εναέριο χώρο του Ισραήλ από την επίθεση του Ιράν!

F-35I Adir: Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται όλος ο πλανήτης μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν προς το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, περισσότερες από 300 «απειλές διαφόρων τύπων» προς το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων κρουζ, εκτόξευσε το Ιράν δήλωσε ο εκπρόσωπος του IDF.

Μάλιστα θέλησε να κάνει μία πλήρης ενημέρωση στο Twitter, αναλύοντας τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν και είχαν ως στόχο το Ισραήλ.

«Από τα περίπου 170 drones που εκτόξευσε το Ιράν – ούτε ένα από αυτά δε διείσδυσε στο κράτος του Ισραήλ, καθώς πολεμικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και τα συστήματα αεράμυνας μας και των συμμάχων μας αναχαίτισαν δεκάδες από αυτά.

Από τους περισσότερους από 30 πυραύλους κρουζ που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν – κανένας από τους πυραύλους δε διείσδυσε στο ισραηλινό έδαφος. Τα πολεμικά μας αεροσκάφη αναχαίτισαν 25 πυραύλους εκτός των συνόρων της χώρας.

Από τους περισσότερους από 120 βαλλιστικούς πυραύλους, ένας πολύ μικρός αριθμός διείσδυσε στα ισραηλινά σύνορα, ενώ οι υπόλοιποι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν. Αυτός ο μικρός αριθμός έπεσε σε αεροπορική βάση στο Ναφατίμ και προκάλεσε μικρές ζημιές σε υποδομές.»

F-35I Adir: Αυτά έκαναν τη διαφορά!

Το Ισραήλ εκτός από τη βοήθεια που είχε από την Αμερική προκειμένου να αποκρούσει την επίθεση του Ιράν, χρησιμοποίησε και μαχητικά τελευταία τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τα F-35I Adir, τα οποία είχαν τον πιο ενεργό ρόλο απέναντι σε όλα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν.

Τα ισραηλινά F-35 χαρακτηρίστηκαν επιχειρησιακά το 2017 και χρησιμοποιήθηκαν, για πρώτη φορά, σε πολεμικές επιχειρήσεις το 2018.

Μάλιστα δημοσιεύτηκε και βίντεο στο οποίο επιστρέφουν στην αεροπορική βάση Nevatim μετά την επιτυχή προστασία του εναέριου χώρου του Ισραήλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F-35I Adir: Τα τρομερά μαχητικά που προστάτεψαν τον εναέριο χώρο του Ισραήλ από την επίθεση του Ιράν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ