Αρχική » Εξοπλιστικά

Αρχύτας: Τι δεν καταλαβαίνουν ακόμα και οι Έλληνες επιτελείς – Η έκπληξη των Τούρκων

Οι Τούρκοι θα δουν την Ελλάδα να κάνει άλματα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Αρχύτας: Τι δεν καταλαβαίνουν ακόμα και οι Έλληνες επιτελείς - Η έκπληξη των Τούρκων

Έως το τέλος Απριλίου θα υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη για το Αρχύτας, καθώς θα έχουμε πτήση του iron bird (σ.σ. όχι του πρωτοτύπου).

Η πτήση του iron bird είναι για να δοκιμαστεί η ενοποίηση καθενός από τα συστήματα του αεροσκάφους όπως λογισμικό, χειριστήρια πτήσης, υδραυλικά συστήματα, ηλεκτρονικά συστήματα, καλωδιώσεις και εξοπλισμός προσγείωσης — ώστε να βεβαιωθεί ο κατασκευαστής ότι λειτουργούν όλα σωστά.

Πρόκειται για δοκιμαστικό που ακολουθείται για τα συστήματα αεροσκαφών και είναι φυσικό αφού το Αρχύτας είναι αεροσκάφος. Πράγμα που δύσκολα… γίνεται αντιλιπτό ακόμα και από τους Επιτελείς.

Eπαναλαμβάνουμε λοιπόν. Το Αρχύτας αφορά σε αεροσκάφος και όχι drone, δηλαδή θα έχει και αντοχές αεροσκαφικές, πράγμα που αναμένεται να αποτελέσει μεγάλη… έκπληξη για τους Τούρκους, καθώς θα δουν την Ελλάδα να κάνει άλματα στον συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Αρχύτας: Έφερε τα πάνω κάτω η ΕΑΒ – Ριζικός επανασχεδιασμός με πολλές εκπλήξεις και εντός Απριλίου η πτήση του iron bird

Φρεγάτες: Και η ελληνική φρεγάτα Ύδρα βλέπει τους Γάλλους να ρίχνουν τους πυραύλους και τα drone των Χούτι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχύτας: Τι δεν καταλαβαίνουν ακόμα και οι Έλληνες επιτελείς – Η έκπληξη των Τούρκων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ